Exclusiv. Ce indică felul în care își beau cafeaua Mihaela Rădulescu și iubitul ei de cursă lungă, Felix

Exclusiv. Ce indică felul în care își beau cafeaua Mihaela Rădulescu și iubitul ei de cursă lungă, Felix
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au devenit un cuplu în urmă cu zece ani. De multe ori s-a spus că cei doi s-au despărțit, însă cuplul care trăiește la Monaco are altă părere. Și alte fapte.

Numai după felul în care își beau cafeaua Mihaela Rădulescu și iubitul ei de cursă lungă, Felix Baumgartner, se pot spune multe despre punctul în care a ajuns relația. Mihaela trăiește de 16 ani la Monaco, iar în ultimul deceniu e în compania sportivului austriac. Acesta e deținătorul recordului mondial pentru saltul de la cea mai periculoasă înălțime – a sărit în stratosferă.

Zilele acestea cei doi își continuă vara de vis, pe plaje pustii, în locuri cu peisaje superbe. Iubitul Mihaelei Rădulescu a distribuit pe rețelele sociale imagini cu el făcând kiteboardind, într-un loc deosebit. Plin de romantism, el a dezvăluit și o imagine cu apusul de soare.

Cum își beau cafeaua Mihaela Rădulescu și iubitul ei

Deseori vacanțele celor doi iubiți în vârstă de 54 de ani înseamnă drumuri lungi cu mașina. Amândoi iubesc natura și călătoriile, și asta se vede. În plus, e un punct care leagă mult relația. Îndrăgostit ca în prima zi de iubita lui româncă, Felix Baumgartner a dezvăluit cum își beau ei cafeaua când sunt plecați la drum cu mașina.

În mașină, Felix și Mihaela au pahare de cafea persoanlizate

El a dezvăluit că au pahare personalizate, cu pai, pe care scrie, nici mai mult, nici mai puțin decât „You are The King” și ”You are The Queen”. Sunt negre, cu o textură care amintește de tăietura diamantelor, iar brandingul e făcut cu auriu. Este lesne de înțeles cine a făcut achiziția.

Mihaela Rădulescu explică relația cu iubitul ei de 10 ani

Deși multă lume a pus sub lupă relația lor, și au fost lansate inclusiv zvonuri de despărțire, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. „De ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au o relație care durează de 10 ani

Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a declarat, în trecut, Mihaela Rădulescu într-un interviu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre