Mihaela Rădulescu, exagerat de provocatoare și când face sandvișuri. Felix  nu mai contenește să se laude – Exclusiv

Mihaela Rădulescu, exagerat de provocatoare și când face sandvișuri. Felix  nu mai contenește să se laude – Exclusiv
Mutată la Monaco de mai mulți ani, Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner, primul om care a avut curajul să sară din stratosferă. Pasionat de sporturi extreme, austriacul a sărit în stratosferă și a depășit, în cădere viteza sunetului.

Marele salt însă l-a făcut Felix Baumgartner în momentul în care s-a îndrăgostit de românca noastră.  Acesta pur și simplu o copleșește cu declarații de dragoste și le și arată urmăritorilor lui de pe rețelele sociale cât de pasional se raportează la aleasa lui.

Într-un clip postat în vară, Felix Baumgartner are un mesaj aparte pentru toți cei care îl urmăresc. „Cea mai mare minciună care ni se spune este: Găsiți pe cineva care să vă facă fericiți. Nu credeți în asemenea rahaturi! Faceți-vă singuri fericiți. Apoi găsiți pe cineva care se adaugă la asta!”, a „decretat” Felix Baumgartner, alături de imagini cu iubita sa Mihaela Rădulescu.

Acum le-a arătat tuturor celor care îl urmăresc, cât de sexy e iubita sa  atunci când îi face sandvișuri, în excursie. Decoltată generos și cu bustul superb la vedere, cu haine mulate pe corp, Mihaela Rădulescu a tăiat croissante și a preparat sandvișuri cu șuncă și cașcaval ca sa-l umple de energie pe iubitul ei.

Mihaela Rădulescu, provocatoare când face sandvișuri

Felix Baumgartner nu a stat pe gânduri și a imortalizat momentul, apoi, așa cum face de fiecare dată când surprinde imagini incitante cu iubirea vieții lui, a  postat pe internet. Nu e prima dată când Mihaela. Rădulescu îi servește incitant mâncarea  iubitului ei.

Într-o postare mai veche diva apare în costum de baie, aplecată și cu un iaurt  în zona lombară. Ceva mai târziu și în alte condiții de temperaturi, a refăcut imaginea alături de Felix Baumgartner, lăsând să se vadă totuși cât de delicată îi era piesa de lenjerie de pe dedesubt.

De ce nu se căsătoresc Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Chiar dacă au vârste apropiate, peste 50 de ani, și chiar dacă sunt împreună de aproape zece ani, Mihaelei și lui Felix le este foarte bine așa și nu vor să facă pasul cel mare și să se căsătorească. Există și un motiv: Mihaeala nu vrea să mai sufere în amor. „Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă.

E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a spus aceasta cu ceva timp în urmă, la emisiunea Vorbește lumea.

Sursa foto: Instagram