Simona Ionescu / Redactor Șef

Sânii mari i-au adus mari probleme Nicoletei Luciu. Cum îi ascundea. Exclusiv

Sânii mari i-au adus mari probleme Nicoletei Luciu. Cum îi ascundea. Exclusiv
Prezența Nicoletei Luciu ca jurat în emisiunea iUmor i-a bucurat enorm pe fanii vedetei. Dar Nicoleta a fost extrem de dură cu toți concurenții.

După ani mulți în care a stat departe de sticlă, Nicoleta Luciu și-a fac apariția la emisiunea iUmor, într-o formă de zile mari.

Sânii mari i-au adus mari probleme Nicoletei Luciu. Cum îi ascundea. Exclusiv

A fost primită așa cum merită o vedetă de talia ei, dar Nicoleta Luciu s-a transformat, așa cum au spus Dan Badea și Copoț în Nicoleta… Nuciu. Pentru că fostul fotomodel, a fost extrem de critică, afirmând la fiecare concurent că ea a venit la emisiune ca să râdă în hohote, ceea ce nu s-a întâmplat.

În discuțiile cu colegii, Nicoleta a mărturisit că multă vreme s-a simțit frustrată din cauza sânilor mari pe care-i are, fiind ținta multor glume nelalocul lor. Nicoleta spune că avea tot timpul grijă să-i ascundă sub tot felul de haine lungi și largi și mergea cocoșată. Singurele momente în care a stat cu spatele drept și s-a bucurat de ce i-a oferit mama natură a fost când era fotomodel.

Ce a spus Doinița Oancea despre sora ei

Printre cei care au venit să-i facă un roast Nicoletei s-a numărat și simpatica actriță Doinița Oancea, sora Nicoletei din celebra telenovelă Inimă de țigan. Apariția ei a bucurat-o pe jurata de la iUmor, care a savurat momentul, care nu a fost atât de dur pe cât s-ar fi așteptat.

Chiar și așa, în stilu-i caracteristic, Doinița i-a trimis câteva săgeți. „Nouă oamenii ne spuneau că semănăm foarte tare (..). Pe mine mă frământă ceva, e o întrebare existențială, ca să zic așa: Eu de ce nu pot să fiu în juriu?. Eu o să îți spun acum cum ai ajuns acolo, vrei? A zis Delia la un moment dat că s-a tocit masa juraților și producătorul a chemat pe cineva să dea luciu. Și ia uite! L-a dat pe tot.

Nicoleta, tu ești o femeie extraordinară, în primul rând că le faci pe toate dintr-o dată. Spre exemplu, ai făcut 3 copii dintr-o sarcină și 25 de milioane de euro dintr-o singură căsătorie. Puțini oameni știu că Nicoleta Luciu a vrut să fie călugăriță. Asta era visul ei și până la urmă a renunțat. Ar fi fost foarte greu să facă asta. Daniela Crudu poate să îți spună că este tare greu să stai o viață întreagă în genunchi”, au fost cuvintele Doiniței.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre