Simona Ionescu / Redactor Șef

Sărbătoare în familia actorului principal din „Suleyman Magnificul”. Soția vedetei s-a întrecut pe sine

Sărbătoare în familia actorului principal din „Suleyman Magnificul”. Soția vedetei s-a întrecut pe sine
Halit Ergenç, protagonistul din „Suleyman Magnificul” și „1001 de nopți” a avut motiv de bucurie. Artistul care a uimit o lume întreagă cu rolul său istoric, a împlinit 54 de ani, iar soția i-a făcut o frumoasă surpriză.

Soția lui Halit Ergenç, care face furori în telenovelele „Suleyman Magnificul” și „1001 de nopți” i-a transmis un mesaj emoționant. Actrița Bergüzar Korel a publicat pe contul de socializare, la categoria Instastory, o fotografie cu iubitul său partener de viață, alături de tortul aniversar.

Și-a cunoscut soția la filmările pentru „1001 de nopți”

Actorul care-l joacă pe Suleyman Magnificul
Actorul principal din Suleyman Magnificul și soția, actrița principală din serialul „1001 de nopți”, difuzat acum de Happy Channel

Halit și Berguzar s-au cunoscut în timpul filmărilor serialului „1001 de nopți” care se difuzează acum pe Happy Channel, s-au îndrăgostit nebunește și s-au căsătorit în 2009. Cei doi actori au trei copii, iar recent au avut motiv de sărbătoare în familie, pentru că protagonistul din „Suleyman Magnificul” a împlinit vârsta de 54 de ani.

Cei doi trăiesc în Londra și au afaceri în Turcia. În timp ce Halit nu suportă conturile de socializare, soția sa are grijă să-i țină la curent pe fani cu tot ce se întâmplă important în familia sa. O perioadă, Bergüzar Korel a luat o pauză de la carieră pentru a avea grijă de copii, dar în prezent are noi proiecte profesionale pe platourile de filmare.

„Îți dorim sănătate, pace și ani fericiți să-i putem petrece alături de copiii noștri”

actrița Bergüzar Korel
Actrița Bergüzar Korel în Londra. Halit Ergenç are o soție foarte frumoasă. Sursă foto: facebook

“La mulți ani, dragul meu. Îți dorim sănătate, pace și ani fericiți să-i putem petrece alături de copiii noștri.”, a fost mesajul lui Bergüzar Korel pentru soțul său. La scurt timp, actrița le-a spus fanilor și ce a pățit după ce a mâncat sushi.

„Ieri a fost momentul în care am învelit un sushi pe o pizza și l-am mâncat. Am simțit nevoia să mă răsfăț acum. Am avut dreptul să mănânc tot ce-am vrut, am mâncat tot.

Rezultatul a fost că ochii mi s-au închis la ora 20:00, apoi nu am putut să dorm toată noaptea din cauza arsurilor și acum mi-e foarte foame.”, s-a destăinuit aceasta.

Halit Ergenç a fost backing vocalist și dansator

Halit Ergenç, unul dintre cei mai apreciați actori ai cinematografiei turce și numai, este fiul actorului Sait Ergenç. S-a născut la Istanbul, iar mama sa este de origine albaneză. A făcut studiile la Liceul Besiktas Atatürk în 1989 și a intrat la Universitatea Tehnică din Istanbul pentru a studia ingineria marină. S-a întreținut lucrând ca operator de calculator și comerciant. A lucrat pentru scurt timp ca backing vocalist și dansator pentru Ajda Pekkan și Leman Sam.

Primul rol a fost într-un musical

Halit Ergenç, unul dintre cei mai iubiți actori

În 1996, Ergenç a început să joace la Teatrul Dormen și a avut primul său rol principal în musicalul „The King and I”. S-a afirmat la televiziune cu rolul său din serialul „Kara Melek”. A continuat să lucreze în teatru cu piese precum Kiss Me, Kate, Tatli Charity, Beni Seviyor, Kral ve Ben, Amphitrion 2000, Evita, Hayalet și Ötekiler și Sarkilar Susarsa. După apariții în serialele Köse Kapmaca și Böyle mi Olacakti, a plecat la New York și a jucat în musicalul The Adventures of Zak.

Implicat în protestele din Turcia din 2013

Halit Ergenç a fost implicat în protestele din Turcia din 2013 și a apărut în fotografii din ziare purtând un tricou cu Bob Marley și o mască chirurgicală pentru a se proteja împotriva gazelor lacrimogene. În acea perioadă juca rolul unuia dintre cei mai importanți lideri ai Imperiului Otoman în serialul „Muhtesem Yüzyil” (Suleyman Magnificul) și, în același timp, protesta împotriva acțiunilor unui guvern care investea foarte mult în celebrarea gloriei otomane.

Ulterior, Ergenç a fost convocat, împreună cu alți lideri culturali, la o întâlnire cu premierul turc Tayyip Erdogan, iar Erdogan se pare că l-a chestionat pe Halit Ergenç cu privire la cuvintele otomane folosite de „Suleyman”, personajul pe care actorul cu ochi albaștri l-a interpretat.

În 2017, Ergenç a vizitat Pakistanul și a participat la Lux Style Awards, unde a fost onorat cu premiul International Icon, datorită popularității sale în această țară. În discursul de acceptare, Halit Ergenç a spus că a crescut cunoscând Pakistanul ca pe o „țară frate”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre