Simona Ionescu / Redactor Șef

Sărbători în lacrimi. O cunoscută vedetă din showbiz a mărturisti că divorțează

Sărbători în lacrimi. O cunoscută vedetă din showbiz a mărturisti că divorțează
Actriță, femeie de afaceri și blogger, Andreea Perju e o femeie hotărâtă. Atunci când decide ceva, nimeni și nimic nu o întoarce din drum.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Perju și-a pus sufletul pe tavă. Nimeni nu se aștepta așa ceva.

Andreea Perju, sărbători în lacrimi. A dat vestea care a șocat showbiz-ul românesc

Una dintre cele mai cunoscute figuri din showbizz-ul românesc, Andreea Perju, trece prin momente deloc plăcute. Ea a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță că divorțează de partenerul de viață după 13 ani de mariaj. Nimeni nu știe care a fost adevăratul motiv al despărțirii, însă Andreea susține că nu mai e cale de întoarcere. Pe de altă parte, ea a reușit să-și împlinească un vis mai vechi și s-a mutat în casa visurilor ei cu fetițele. Chiar dacă încă nu e pusă la punct în totalitate.

„N-o să mint, de ani de zile tot strâng, și strâng și iar strâng”

„Viața mea, ca oricare altă viață e un cumul de întâmplări, trăiri, sentimente și dorințe. Pe unele le împărtășesc cu voi, pe altele le țin pentru mine și cei apropiați dar să revenim la dorințe.

Mereu am visat să am o casă. O casă a mea unde să mă simt acasă. Și, probabil, le-am transmis și fetițelor acest vis că dorințele lor au început să se îndrepte spre asta. N-o să mint, de ani de zile tot strâng, și strâng și iar strâng”, a declarat Andreea Perju.

Cei doi au mai avut probleme în cuplu

Andreea și soțul său au mai avut probleme în cuplu în trecut, dar atunci au reușit să salveze relația. „Noi, din cauza faptului că, la un moment dat, nu am mai pus deloc atenție pe relație era să o cam pierdem. Lucru care era destul de trist și mi-am dat seama că e momentul să ne recucerim și să facem lucruri pentru celălalt. Să îl surprindem. Nu mai știam să ne surprindem. Totul era despre copii sau erau probleme la serviciu (…) Au tot trecut zilele așa”, a dezvăluit Andreea Perju în acel moment.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre