Simona Ionescu / Redactor Șef

Sărbători triste pentru Cătălin Cazacu. Situația e din ce în ce mai incertă cu Ramona Olaru, iar sportivul are ceva să-i reproșeze

Sărbători triste pentru Cătălin Cazacu. Situația e din ce în ce mai incertă cu Ramona Olaru, iar sportivul are ceva să-i reproșeze
Reușește zi de zi să le aducă zâmbetul pe buze iubitorilor de Antena Stars, dar sufletul lui Cătălin Cazacu este rupt în mii de bucăți.

Cu doar câteva luni în urmă, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru păreau mai îndrăgostiți ca niciodată și anunțau că se vor căsători. Situația s-a schimbat radical.

Sărbători triste pentru Cătălin Cazacu. Situația e din ce în ce mai incertă cu Ramona Olaru, iar sportivul are ceva să-i reproșeze

Cătălin Cazacu e genul de om alături de care nu poți sta niciodată supărat, pentru că are darul e a te face să uiți de toate necazurile. Din păcate însă, el trece acum prin momente grele, pentru că nimeni nu știe dacă relația cu Ramona Olaru mai este de viitor sau nu.

Informația că cei doi nu mai sunt împreună a apărut în presă cu câteva zile în urmă, dar nici unul nu a comentat. Totuși, Cazacu a spus în emisiune că ceva nu funcționează deloc cum trebuie. „Îmi pare rău că s-a ajuns aici în relația noastră, dar dacă nu făcea ce a făcut nu se ajungea aici. Vreau să îi reproșez că a plecat și nu a anunțat. Nu știu motivul, în sufletul meu sunt terminat.”, a mai spus preezentatorul de la Antena Stars, în emisiune.

Ce spune Ramona despre situația creată

Nici Ramonei Olaru nu îi este bine de când nu-l mai are alături pe bărbatul care vroia să fie tatăl copiilor săi. Prezentă la un eveniment, blonda a vorbit cu unul dintre reporterii de la „Xtra Night Show”, și a mărturisit că nu mai vorbește cu Cătălin Cazacu.

„Eu nu o să-l caut niciodată. Am altă treabă în acest moment. Mă ocup de mine”

„Habar nu am ce face. Jur pe roz! Momentan nu știu absolut deloc ce face. Nu ne-am certat, dar nu ne mai vorbim de destul timp. Nu o să fac un anunț acum, probabil la vremea potrivită o să-l fac. Momentan, e bine așa cum e situația. Nu mă caută. Chiar nu știu ce face. Eu nu o să-l caut niciodată. Am altă treabă în acest moment.

Mă ocup de mine. Drum drept. Tot timpul suferi, dar după o vârstă, faci altfel, vezi lucrurile altfel și faci ce îți e ție bine. Suntem tot oameni, chiar dacă suntem persoane publice. Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești. Dumnezeu îți dă ceea ce ai nevoie, nu ce îți dorești! Nu pot să spun că am greșit eu sau el. Unele lucruri nu ies așa cum vrei, atât pot să spun. Am fost împreună un an”, a spus Ramona Olaru.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre