Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal fără precedent în muzica populară. O cântăreață a aruncat cu noroi în colegele de breaslă. Iată ce a ieșit

Scandal fără precedent în muzica populară. O cântăreață a aruncat cu noroi în colegele de breaslă. Iată ce a ieșit
Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, artista a spus tot ce nu s-ar fi gândit nimeni să audă, la rubrica „Sosurile picante”.

Angela Rusu n-a avut nici o problemă să-și pună colegele la pământ, iar de aici până la un scandal în toată regula n-a fost decât un singur pas.

Dacă despre Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu, cântăreața a spus că nu au talent, pe Laura Lavric a făcut-o „perversă și rea”. N-a durat mult și Elena Merișoreanu a luat atitudine și i-a tăiat aripile artistei din Ardeal.

„Ce colegi am și eu?! Persoana la care faceți referire, nici măcar nu vreau să-i pronunț numele, căci nici nu știu dacă ne-am întâlnit de prea mute ori. Nu cred că are vreo calitate să facă vreo departajare între soliste! Eu 35 de ani am fost angajată la marele ansamblu Rapsodia Română. Am cântat cu cei mai mari dirijori și soliști de mare renume. Nu au avut nimic de reproșat la adresa mea.”

Elena Merișoreanu, în scandal cu Angela Rusu

„Pentru mine, soliștii, nu sunt decât cei care au piese la radio”

Nu cred că aș fi putut să stau atâția ani la un mare ansamblu fără talent, am fost iubită de public și de media. Și după 60 de ani scenă lumea mă iubește. Pentru mine, soliștii, nu sunt decât cei care au piese la radio. Nu știu dacă cea care a făcut aceste afirmații este în măsură să categorisească soliștii. Persoana respectivă a vrut un pic de scandal, nici nu pot să mă pronunț și nici nu are rost să o bag în seamă.

„Când te latră o cățea, nu întorci capul, doar când te latră un dulău. Până acum, nu m-a lătrat niciun dulău”

La noi există o vorbă din bătrâni: «când te latră o cățea, nu întorci capul, doar când te latră un dulău. Până acum, nu m-a lătrat niciun dulău!» Să fie sănătoasă, să se bucure de costumele ei țigănești și de videoclipurile cu rochii decoltate! Noi am slujit cu sfințenie folclorul românesc.

Angela Rusu a dat de pământ cu colegele de breaslă

Ea nu trebuia să facă această departajare. Îmi trimit mesaje soliștii din țară să nu-mi bat capul cu această femeie! Ea, prin Ardeal, nu e pe nici măcar un afiș!”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click.

„Acum e cu tine la masă, iar apoi te-a bârfit, în secunda doi”

Pentru că n-a vrut să mănânce picant, Angela Rusu i-a aruncat cuvinte grele îndrăgitei interprete Laura Lavric, despre care spune că ar fi bârfit-o de multe ori. „A vorbit foarte urât la adresa mea. A zis: că cine sunt eu, că nu știu să cânt?! M-a făcut în toate felurile. E cea mai prefăcută, îi vorbește pe toți artiștii. Vorbește foarte urât. Acum e cu tine la masă, iar apoi te-a bârfit, în secunda doi.

Nici Vlăduța Lupău nu a scăpat de gura Angelei Rusu

Oamenii nu sunt după cum îi vezi. Laura Lavric e perversă, rea, invidioasă. Doamna cântecului românesc, moldovenesc, ce hit aveți, nu vă supărați? Oare ce caut eu, aici, lângă Măruță, și de ce sunt invitată de ani buni? Pentru că nu mă știe lumea?!”, a mai spus Angela Rusu.

N-a scăpat nici Vlăduța Lupău…

„Vin fetele astea și cresc ca și ciupercile. Ce nu îmi place la ea e că s-a ridicat pe hiturile altor artiști”

Nici Vlăduța Lupău nu a scăpat de gura artistei, care a acuzat-o că s-a lansat pe hiturile altor artiști. „Îmi place foarte mult de Vlăduța, dar ce a făcut ea a revoluționat muzica asta și a schimbat tot în muzică. Vin fetele astea și cresc ca și ciupercile.

Ce nu îmi place la ea e că s-a ridicat pe hiturile altor artiști. E foarte greu pentru noi, artiștii ăștia mai în vârstă, să scoatem hituri. Am făcut hituri, iar ele le pun într-un colaj… Eu nu spun că nu are piesele ei, dar ea așa s-a ridicat”, a spus Angela Rusu.

Angela Rusu nu mai vrea să urce pe scenă cu Lorenna

Ce are de împărțit cu Lorenna

Nu în ultimul rând, Angela Rusu n-a uitat de Lorenna, mărturisind că nu mai vrea să cânte pe scena pe urcă aceasta. „Eu am lansat-o pe primul meu album, în 2000. A început să o cânte și ea și s-a ajuns ca la emisiunile TV să nu mai fim invitate amândouă. L-am rugat pe Silviu Prigoană, nașul meu, cel care a înființat Etno Tv, să nu mă difuzeze atât timp cât Lorenna are emisiune acolo”, a spus Angela Rusu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre