Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal fără precedent în showbizz. Cătălin Măruță, luat la ochi de două vedete, acuzațiile sunt extrem de dure. Prezentatorul atacă

Scandal fără precedent în showbizz. Cătălin Măruță, luat la ochi de două vedete, acuzațiile sunt extrem de dure. Prezentatorul atacă
Cătălin Măruță a fost acuzat de Dinu Maxer că face ce vrea din invitații pe care îi are la emisiune. Cântărețul a fost nemulțumit de ceea ce a răspuns fosta sa soție.

Acesta susține că le întinde capcane vedetelor, iar acestea cad în ele, ceea ce nu e normal. Pus la colț, Măruță și-a scos artileria grea și se apără ca un leu. Printre primii pe care Măruță i-a luat la rost a fost Dinu Maxer și Mădălin Ionescu.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Deea Maxer a fost obligată să facă față la sosurile iuți și a dat un răspuns care l-a enervat cumplit pe fostul soț. „La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calmității. Era irascibil. Îi sărea sosul picant.

Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorț. Eu îl știam de acasă, tu de la TV, e o mare diferență între cele două variante”, a fost răspunsul Deei.  Când a auzit așa ceva, Dinu a luat foc și a spus că tânăra a fost manipulată de Măruță.

Dinu Maxer îl acuză pe Măruță că manipulează invitații la emisiune

„A fost o conjuctură, iar ea a căzut în plasă”

„Deea a fost păcălită la emisiunea lui Măruță. Eu consider că a intrat într-un joc al răspunsurilor forțate, astfel încât nu e o declarație venită din partea ei. A fost o conjunctură, iar ea a căzut în plasă… De pildă, dacă mă pui să-ți spun un defect al Deei, pentru că asta i s-a întâmplat ei, iar tu-l pui în contextul despărțirii, aceasta e o manipulare”, a declarat artistul.

„Citesc prin ziare tot felul de declarații și tot felul de prostii”

Măruță nu se lasă și-l pune la zid pe Dinu Maxer, afirmând că acestuia a început să-i place să apară tot mai des prin ziare. „Mi se mai întâmplă să citesc prin ziare, după rubrica asta, tot felul de declarații și tot felul de prostii. De exemplu, la noi a fost Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer. Dinu nu a fost prezent aici când a fost Deea la sosurile picante și s-a apucat el să spună pe la ziare: «Deea a fost păcălită de Măruță în emisiune.

„Dinu Maxer a descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare”

I-a căzut în plasă, a fost manipulată». Am sunat-o pe Deea și am întrebat-o dacă a zis așa ceva, iar ea mi-a spus: «Nici vorbă! Eu sunt femeie matură, asumată». A spus că Dinu bate câmpii. Dinu Maxer a descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare și a zis «Bă, ce fain este și hai să mai zic ceva». Asta este pentru telespectatorii mei, care uneori citesc doar titlurile și se întreabă dacă așa este la sosurile picante”, a spus Cătălin Măruță.

Scandal între Mădălin Ionescu și Măruță

„Mi-a picat nivelul intelectual foarte rău, e singura dată din viața mea”

La fel de supărat a fost și Mădălin Ionescu, care, după ce a participat la emisiunea lui Măruță și-a cerut scuze față de toți cei care îl cunosc. „Mi-a picat nivelul intelectual foarte rău, e singura dată din viața mea. Nu știam ce vor ăștia de la mine, sosurile alea erau cumplit de iuți.

Nu mi-au plăcut întrebările și așa că am dat niște răspunsuri tâmpite. Știam că Măruță vrea niște cărniță. Și am dat răspunsuri tâmpite. A fost cea mai proastă prestație a mea la TV, drept pentru care vreau să le cer scuze celor care s-au uitat la acea emisiune, chiar și lui Cătălin”, a mărturisit Mădălin Ionescu.

Măruță nu l-a iertat

La rândul său, Măruță a insistat că Mădălin Ionescu a știut totul despre emisiune pentru că i s-a spus înainte ca aceasta să înceapă. „Un alt băiat care nu își aduce aminte unde vine, cu toate că a avut primite link-urile pe WhatsApp de la colegii mei, este Mădălin Ionescu. A dat un interviu la un moment și a zis că a căzut într-o capcană. După rubrică mi-a dat și un mesaj: «Mister, cred că a ieșit un pic bizar.

Nu eram familiarizat cu regulile. A fost pe repede înainte, fapt care a făcut ca afirmația aia cu sexul să fie un pic nepotrivită. Era o ironie. Eu sunt tătic pe discuții libere. Mi-am ieșit un pic din mână. Dacă mă consultați înainte în privința întrebărilor ar fi ieșit mai interesant»”, a declarat soțul Andrei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre