Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal fără precedent între două vedete. Au rupt orice legătură și nu mai e cale de întoarcere

Scandal fără precedent între două vedete. Au rupt orice legătură și nu mai e cale de întoarcere
Talentați din calea afară, sunt iubiți de români, dar niciodată cei doi frați nu au avut o relație bună. Dacă până acum s-au tot certat dar s-au împăcat, de data asta s-a ajuns mult prea departe.

Lucian Viziru și Augustin Viziru nu-și mai vorbesc de câteva luni. Cei doi frați s-au certat îngrozitor și nu mai păstrează nici o legătură.

„Motivele pentru care ne-am certat, nu o să le divulg”

Într-un interviu, Lucian Viziru a explicat că nu mai vorbește cu fratele său, însă a dat de înțeles că va veni și momentul când, posibil, va exista o cale de împăcare. Până atunci însă, nu cedează nici unul.

„Niciodată nu am avut o relație foarte strânsă, dar acum nu prea ne mai vorbim.

Ce să zic, o să fac povestea cât pot de scurtă. Ne-am certat ca frații și o să ne împăcăm la un moment dat. Dar motivele pentru care ne-am certat nu o să le divulg. Sunt câteva luni de când nu am mai vorbit. Am mai avut noi perioade de genul acesta, dar vom trece peste, probabil”, a declarat Lucian Viziru, la Antena Stars.

Pe Lucian l-au deranjat declarațiile oferite de Augustin

De-a lungul vremii, Augustin a făcut mai multe declarații controversate despre fratele său, iar Lucian a fost extrem de deranjat de vorbele acestuia.

„Relația cu Augustin nu a fost una extraordinară pentru că nu am fost pe aceeași lungime de undă. Am avut și avem cercuri diferite de prieteni.

Lucian și Augustin Viziru, în puținele momente bune

Iar până la 14 ani el a fost sacul meu de box, așa că înțeleg de ce nu mă iubește. Eu am simțit mereu o responsabilitate de frate mai mare, să-l ajut în viață și nu pe stradă la bătăi, că acolo se descurca mai bine decât mine. Acum nu ne prea vorbim în urma declarațiilor pe care le-a făcut la podcastul respectiv. M-a sunat de ziua mea. I-am răspuns apoi ne-am certat din nou pentru că mie nu mi se pare normal să dai genul ăla de declarație.”, a spus Lucian.

„Ca de obicei, de la diferența de mentalitate”

Cu mulți ani în urmă, Augustin și Lucian au jucat împreună, iar românii i-au adorat. Ulterior, drumurile s-au despărțit, Augustin a rămas în țară, Lucian a plecat în Germania cu familia. „Ideea e că eu mi-aș dori foarte mult să joc cu el pentru că, așa cum a declarat și el, cred că cea mai frumoasă perioadă din viața noastră in care noi am fost cel mai apropiați, a fost atunci când am filmat împreună la „Regina”.

După aceea, drumurile noastre s-au separat. Ca de obicei, de la diferența de mentalitate. Un proiect care ne-ar putea uni ar fi o chestie extraordinară. Eu asta mi-aș dori, să facem proiecte împreună. Piața românească crește, Doamne ajută, avem talente. Forță de muncă trebuie să avem și, mai departe, le descurcăm pe toate”, a spus Augustin Viziru într-un interviu mai vechi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre