Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal groaznic între Pepe și fosta soție, Raluca. S-au aruncat cuvinte grele. „Am înnebunit când am auzit!”

Scandal groaznic între Pepe și fosta soție, Raluca. S-au aruncat cuvinte grele. „Am înnebunit când am auzit!”
La trei ani de când au decis să-și vadă fiecare de drumul său, între Pepe și Raluca Pastramă, fosta sa soție, a început un scandal fără precedent. Artistul a dat primele declarații.

A început scandalul între Pepe și fosta sa soție, Raluca Pastramă. După trei ani în care fetele au crescut alături de tată și toată lumea era fericită, mama acestora l-a chemat în judecată pe cântăreț și spune că-și vrea copiii înapoi.

Pepe însă, nici nu vrea să audă ca fetițele să plece de la el. Cei doi foști soți au dat declarații în fața tribunalului. 

În timp ce Raluca a mărturisit că acesta o vorbește de rău în fața copiilor, Pepe a punctat faptul că fosta soție nu a plătit niciodată pensie alimentară pentru fetițe, el ocupându-se în totalitate de educația acestora.

„Ibrahim își vede copilul odată la două săptămâni”

Raluca susține că niciodată nu a spus vreun cuvânt urât fetelor la adresa tatălui lor, în schimb Pepe „mă denigrează, sunt mama copiilor lui și mă denigrează de ani de zile. (…)

Vreau copiii mei să vadă lucruri frumoase, nu să ajungă mai târziu și să vadă lucruri urâte despre mine sau despre tatăl lor”. Mai mult, a menționat și cum s-a încheiat procesul cu celălalt soț, de care a divorțat, Ibrahim: „S-a pronunțat. Ibrahim își vede copilul o dată la două săptămâni, în weekend. Asta a fost soluția”.

„Avem acte semnate, acord parental, divorț. Cum poți să spui că avem o înțelegere verbală și eu n-am respectat-o?”

Pepe, în scandal cu fosta soție

Negru de supărare, Pepe a mărturisit că el nu-i va cânta niciodată în strună fostei soții, mai ales că a avut cu ea o înțelegere în scris, nicidecum un acord verbal așa cum a spus Raluca în sala de judecată.

„(…) dumneai și-a dorit ca fetele să rămână la mine că nu a avut timp să se ocupe de ele… De la divorț au rămas la mine și eu mă ocup de copii. Am aflat astăzi în sala de judecată că am avut o înțelegere pe gură. Pe bune?”, a spus artistul.

„Ce să-i fac? Să îi duc eu la poartă?

Pepe le-a reamintit tuturor că ea a fost cea care a plecat de acasă, nu i-a blocat niciodată accesul în casă, nu a refuzat-o niciodată când a venit la copii. Doar că, „ea nu vine. Ce să-i fac? Să-i duc eu la poartă?

Ea a zis că ne-am înțeles verbal. Am înnebunit când am auzit! Avem acte semnate, acord parental, divorț. Cum poți să spui că avem o înțelegere verbală și eu n-am respectat-o? Ea și-a dorit asta, n-am propus eu”.

„Nu are nici un aport în educația copiilor”

Mai mult, Pepe a spus că mama fetițelor nu le-a niciodată vreun leu pensie alimentară și „nu are nici un aport în educația copiilor”.

Artistul nu înțelege de ce a fost chemat în instanță, cu atât mai mult cu cât a insistat să se judece „în lipsă, fără să vin eu să mă apăr”. „De unde tupeul ăsta? Nu e nimeni prost. Copiii au dat declarație și vor să rămână acasă, așa că e ok”, a declarat artistul pentru Viva.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri