Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal mare la Primăria Sectorului 5. S-a lăsat cu plângere penală pentru un consilier USR

Scandal mare la Primăria Sectorului 5. S-a lăsat cu plângere penală pentru un consilier USR
Alegerile locale de la Sectorul 5 sunt din ce în ce mai marcate de atacuri dure. Vlad Popescu Piedone a luat foc după ce a fost acuzat că ar consuma substanțe interzise. Scandalul e în toi, iar fiul lui Cristian Popescu Piedone a făcut plângere penală.

Un consilier USR, Alexandru Dimitriu – „candidat subzero credibilitate” – a făcut o acuzație gravă la adresa lui Vlad Popescu Piedone, afirmând în spațiul public că ar avea legătură cu substanțele interzise. Fiul lui Piedone, candidat PUSL la Primăria Sectorului 5, i-a făcut plângere penală.

Vlad Popescu Piedone a mărturisit pe contul său de socializare că aceste zvonuri neadevărate i-au afectat familia grav, mai ales copiii cărora li se spune la școală că tatăl lor se droghează. Fiul lui Cristian Popescu Piedone a dezmințit toate aceste lucruri și a decis să facă publice mai multe documente prin care își demonstrează nevinovăția.

Scandal mare la Primăria Sectorului 5. „M-a denigrat, a mințit și a lansat atacuri la persoană!”

Pe pagina lui de Facebook, Vlad Popescu Piedone a postat un text de revoltă, în care anunță că i-a făcut plângere penală contracandidatului, și publică documente medicale care atestă că nu are urme de droguri în sânge.

„Când minciunile unor contracandidați îmi afectează copiii și familia, spun stop! Când denigrările unor incapabili îmi afectează viața personală și profesională, spun stop! De la începutul campaniei electorale, candidatul subzero credibilitate, că tot îi plac jocurile video, m-a denigrat, a mințit și a lansat atacuri la persoană!

Un candidat mult prea mic, userist de meserie, care nu e în stare să construiască, nu e în stare să aducă nimic bun pentru comunitatea Sectorului 5, obsedat de mine și familia mea, a lansat în spațiul public afirmații despre mine cum că aș consuma substanțe interzise!

„Copiilor mei li se spune la școală că tatăl lor se droghează”

Afirmații pentru care nu are nicio susținere, dar care au cauzat mult rău copiilor mei! Din cauza acestui individ care nu valorează nimic, copiilor mei li se spune la școală că tatăl lor se droghează! Copiii mei vin acasă plângând, fără să aibă măcar șansa de a se apăra! Copiii mei suferă, auzind denigrările lansate de acest personaj sinistru, marca USR! S-a ajuns mult prea departe! Stop!”, și-a început Vlad Popescu mesajul.

„Rezultatul: Negativ! Negativ pe linie!”

Vlad Popescu Piedone arată documentele prin care își dovedește nevinovăția

Vlad Popescu Piedone a postat câteva fotografii de la o clinică unde și-a făcut analizele, în plus a specificat că obișnuiește să doneze sânge. Iar ultima dată a făcut-o la începutul acestui an.

„Motiv pentru care am decis să fac public mai multe documente. Încă de când acest neica nimeni a făcut primele afirmații referitoare la acest subiect, am mers la o clinică specializată pentru analize. Rezultatul: Negativ! Negativ pe linie! În plus, donez frecvent sânge! Ultima dată am donat la începutul acestui an! Dovadă stă carnetul meu de donator!

„Îl somez public, pe această cale, pe candidatul USR, Alexandru Dimitriu, să-și ceară scuze public pentru toate minciunile”

Eu, Vlad Popescu Piedone, parlamentar și candidat pentru funcția de primar al sectorului 5, îl somez public, pe această cale, pe candidatul USR, Alexandru Dimitriu, să-și ceară scuze public pentru toate minciunile, denigrările și defăimarea produsă pe timpul campaniei electorale, prin postări continue și viu grai.

Îl notific public pe membrul USR, Alexandru Dimitriu, privind plângerile înaintate de către avocați, atât în penal, pentru hărțuire și calomnie, cât și în civil, pentru prejudiciile de imagine și onoare create!”, susține fiul lui Cristian Popescu Piedone.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre