Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal monstru între maneliști. Cum se bagă Tzancă Uraganu în căsnicia Narcisei

Scandal monstru între maneliști. Cum se bagă Tzancă Uraganu în căsnicia Narcisei
Unele din vedetele momentului nu pierd ocazia să facă dezvăluiri incendiare pe rețelele sociale. Cu subiect și predicat, cu dovezi. Cumva, tonul a fost dat de Oana Zăvoranu, dar acum modelul a fost preluat de maneliști, iar circul e colosal!

Joi dimineața a izbucnit un scandal monstru între maneliști, Tzancă Uraganu se bagă în căsnicia Narcisei. Dezvăluiri picante au fost anunțat de ieri, iar azi au apărut dovezile. Celebrul manelist o acuză pe colega lui de breaslă într-un mod foarte grav. Și e de așteptat reacția soțului acesteia. Cea cu care Uraganu făcea duet în trecut, se pare că are gânduri „necurate”, iar bărbatul vrea să știe toată lumea, și în mod special soțul Narcisei.

Așa cum bine știți, Yoannes și Narcisa s-au certat în văzul lumii, iar la orizont se arăta un divorț. Cu puțin înainte de Ziua Îndrăgostiților, cei doi au decis, totuși, să se împace. Super scandalul s-a aplanat. Și-au dat seama că nu pot trăi unul fără altul.

„Indiferent de ceea ce se întâmplă între noi doi, noi suntem de nedespărțit, ca să înțeleagă toată lumea. El a ajuns în acest punct din cauza faptului că mă iubește prea mult. Tot ceea ce a făcut el și punctul în care s-a ajuns este din cauză că ne iubim prea mult. Suntem de nedespărțit pentru că ne iubește Dumnezeu prea mult”,a spus Narcisa Moisa la Antena Stars.

În timp ce vorbea, soțul îi trimitea mesaje de iubire. Au urmat, așadar zile de pace și amor. până acum. Când se pare se naște adevăratul scandal monstru între maneliști. Alimentat de Tzanca Uraganu.

Scandal monstru între maneliști

Manelistul i-a adus acuzații grave „reginei manelelor”, susținând că artista ar fi încercat să îl înșele pe Yoannes cu el. Manelistul chiar a făcut publice mesajele pe care cântăreața i le-a trimis, și chiar și numărul ei de telefon, pentru a nu exista niciun dubiu asupra identității expeditorului acestora. Bărbat harnic, Tzancă s-a apucat de postări la 5 dimineața!

„Dacă Ion ciobanul ăsta al lui Narcisa vrea să îi fac puțină reclamă, hai că o să-i fac și în curând o să vadă toată lumea mesajele pe care mi le trimitea mie Narcisa, așa că fiți pe vază că în scurt timp o să vă arăt adevărul. Ăsta e adevărul, pe care vi-l spun eu. Ce a spus el și ce a inventat a fost un fel de mască ca să acopere chestia asta ce a spus nevasta lui.

Scandal monstru între maneliști

Oricum el merită, că este un cioban, așa cum am spus. Voi ieși în cel mai scurt timp cu probe și eu nu am de-a face cu femei măritate. Nu este cum a spus ea că l-a prins cu alta, e invers”, a spus Tzancă Uraganu pe pagina sa de Instagram.

Ulterior a completat dezvăluirile cu mesajele propriu-zise, în care Narcisa îi propune să plece în vacanță împreună. „Adevarul… dacă așa ai vrut… așa mergem… doar începutul”, a scris Tzancă Uraganu pe Instagram, unde a distribuit o primă „mostră” de mesaje schimbate cu colega lui de breaslă.

Ce spun Yoannes și Narcisa

La miezul nopții, Yoannes îi făcea soției sale declarații de amor în public. Iată ce a scris acesta pe contul de Instagram: „My only Queeennnnnnn!!!! Sa fi prea nebun sa crezi ca ma las de asa ceva :))) prin ea respir, prin ea traiesc, ea e universul meu ! @narcisaoficialmusic te ador, te iubesc, esti sefa mea, esti totul meu, esti regina mea, esti zeița mea”.

Scandal monstru între maneliști

Joi dimineață, Yoannes i-a dat o replică dură Uraganului: „în curând o să devină ploicică”. El mai spune că numărul de telefon arătat de manelist e într-un telefon care stă în permanență la el, nu la soția sa.

„În câteva zile sărbătorim în familie zilele onomastice ale băieților noștri. După care, o să vă dăm o veste eu și Regele meu”, a punctat și Narcisa.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 18 februarie. Fecioarele fac un salt în carieră

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre