Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal monstru la „Survivor România“. Fanii emisiunii aruncă cu acuzații dure. „Sărăcie de joc, să îi fie rușine ăluia care face jocurile de culise“

Scandal monstru la „Survivor România“. Fanii emisiunii aruncă cu acuzații dure. „Sărăcie de joc, să îi fie rușine ăluia care face jocurile de culise“
A fost unul dintre concurenții care ar fi șanse clare să câștige concursul dar, din păcate a fost eliminată.

A fost mereu pe placul fanilor, pentru că nu s-a dat înapoi de la muncă, dar Daria Chiper de la Războinici a fost eliminată, spre marea supărare a fanilor.

Cea care a luat decizia să o nominalizeze a fost chiar noua sa colegă din tabăra Războinicilor, Alexandra Ciomag, care a ajuns de curând în jungla dominicană. Nominalizare i-a șocat pe toți fanii emisiunii. Alexandra a pierdut prima probă din competiție și a fost obligată să se reîntoarcă în Exil.

Dar urma să nominalizeze pe cineva alături de care să lupte pentru a rămâne în concurs. Culmea este că aceasta nu s-a orientat către cineva de la Faimoși, ci a ales-o chiar pe colega sa, Daria Chiper. Ce înseamnă asta? Că persoana care va pierde proba de eliminare, va pleca și din competiție. Ghinionista a fost Daria, care, în lacrimi, a părăsit concursul. Acest lucru i-a deranjat enorm pe fanii emisiunii, care au scris cuvinte grele pe contul de socializare.

Daria a adus echipei imunitate

Mai ales pentru că Daria a fost cea care a câștigat jocul pentru imunitate la „Survivor România“, aducând puncta importante colegilor săi. „Foarte ciudate și nu prea corecte jocurile astea noi. Ieri au obosit doar patru inși, astăzi doar două fete din același trib, ceva nu a fost cușer. Era mai bine jocul clasic“, au spus unii internauți.

„Sărăcie de joc, să îi fie rușine ăluia care face jocurile de culise. Nu mi-a plăcut, nu a fost corectă așa o eliminare. Daria nu a avut șansa să o voteze sau nu lumea. Bravo Alexandrei, dar ceva nu s-a «pupat»“, au pus piciorul în prag alți prieteni ai emisiunii.

„Cum e posibil să fie eliminată Daria…”

„Domnul Dan, cum rămâne cu replica aia cum că publicul este suveran și numai el, prin vot, decide cine rămâne și cine pleacă?“, au replicat alți fani.

În timp ce alții au judecat-o pe Alexandra: „Cum să-ți alegi colega din grup pentru a o elimina? Oare așa a fost sfătuită de organizatori?“. „Cum e posibil să fie eliminată Daria, (sau oricine de la echipa Războinicilor) în condițiile în care s-a câștigat imunitatea de către Războinici, în joc, pe teren, până la următorul Consiliu?“, este un alt comentariu dur.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre