Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandalagioaica de la Insula iubirii și-a schimbat radical înfățișarea. Aproape că nu o mai recunoaște nimeni

Scandalagioaica de la Insula iubirii și-a schimbat radical înfățișarea. Aproape că nu o mai recunoaște nimeni
Reality show-ul Insula Iubirii câștigă tot mai multă audiență, iar personajele implicate devin și ele tot mai cunoscute. Una din concurente însă a reușit să șocheze în afara micului ecran.

Scandalagioaica de la Insula iubirii și-a schimbat așa de tare înfățișarea încât aproape că nu o mai recunoaște nimeni. Pesemne și-a dorit mult o schimbare după ce a fost dată afară din emisiune, ca urmare a comportamentului său deplasat.

Diana Constantin s-a schimbat radical de când nu mai apare la televizor

Așa cum vă amintiți, Diana Constantin a participat în sezonul trei al emisiunii Insula Iubirii. Bruneta a reușit să câștige rapid simpatia publicului,. Ea susținea că a fost iubita lui Liviu Vârciu. Alături de iubitul ei din perioada respectivă, a plecat în competiția din Thailanda, însă acolo lucrurile au luat-o razna. Când bărbatul a călcat strâmb, tânăra a răbufnit. Ea a început să aducă jigniri serioase și violente ispitelor, în timpul emisiunii, fapt care l-a deranjat pe Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii. Acesta a încercat să o aducă cu picioarele pe pământ.

Radu Vâlcan nu a avut de ales, a dat-o afară pe Diana Constantin

Însă fără folos. „Am înţeles, sunt nesimţită, ok. Tu nu comenta, fă”, a replicat bruneta. „Diana a făcut o mulţime de glume proaste la adresa tuturor ispitelor, aşa că a primit pedeapsa. Diana, e vorba de bună creştere. Diana, ridică-te şi pleacă!”, i-a spus Radu Vâlcan când a dat-o afară din emisiune.

Soțul Adelei Popescu și-a explicat decizia:  „Diana a avut un comportament total neadecvat. Mie îmi place foarte mult să fie disciplină. Ea nu a ţinut cont de acest lucru. Le-am spus dinainte: fără vulgarităţi. Diana a avut probleme în momentul în care şi-a văzut iubitul în braţele altei femei, în braţele unei ispite, dar ăsta este rolul lor acolo. Cred că s-a speriat puţin de ce se întâmplă acolo”.

Scandalagioaica de la Insula iubirii și-a schimbat complet înfățișarea

Schimbată total după episodul nefericit de la televizor, Diana Constantin a devenit între timp florăreasă. Una de lux,. Ea și-a deschis un magazin de flori, care se prezintă excelent și pe internet.

Scandalagioaica de la Insula iubirii și-a deschis magazin de flori

„Pe lângă varietatea largă de plante și flori tăiate pe care o deținem în magazinul nostru fizic, am creat o oază de liniște și relaxare, unde va veți îndrăgosti cu siguranță de natură și tot ceea ce ne oferă ea. Oferim consiliere fiecărui client în alegerea perfectă a aranjamentului floral în funcție de buget, cromatică și tehnică de lucru”, transmite proprietara magazinului de flori în mediul online.

Dar marea transformare e mai ales fizică. Diana Constantin pare că s-a cumințit și eu o tânără care știe cum să își promoveze afacerea. Noul look al Dianei Constantin, scandalagioaica de la Insula Iubirii, e departe de ceea ce știam.

Adevărul despre relația cu Liviu Vârciu

Deși Diana Constantin ar fi lansat zvonul că s-a iubit cu Liviu Vârciu, artistul a negat de fiecare dată când subiectul era adus în discuție.

Diana Constantin, scandalagioaica de la Insula iubirii, își promovează singură magazinul de flori, cu fotografii senzuale

„Nu este fosta mea iubită. Sub nicio formă nu a fost iubita mea. O cunosc pe fata asta, dar de la a o cunoaşte până să fie iubita mea, e drum lung tare. Adică eu am zâmbit când am văzut articolul, am crezut că e o glumă proastă, apoi am văzut că se insistă pe tema asta şi deja m-a deranjat. (…) Nu ştiu exact ce a avut în cap fata asta, ce vrea să demonstreze şi unde vrea sa ajungă. Iubita mea nu a fost. Dacă era iubita mea, cu siguranţă o vedeaţi voi pe undeva cu mine, deci nu”, spunea Liviu Vârciu, la Antena Stars, acum câțiva ani.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre