Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandalul care zguduie Casa Albă din temelii. Dezvăluiri cu amanți și amante

Scandalul care zguduie Casa Albă din temelii. Dezvăluiri cu amanți și amante
Relația sexuală a lui Thomas Jefferson cu sclava sa, legăturile extraconjugale ale lui JFK în patul lui Jackie sau povestea lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky, iată câteva din pooveștile care se regăsesc în cea mai nouă carte care tinde să zdruncine din temelii instituția prezidențială din America. O carte care va scandaliza opinia publică, cu siguranță. Vă prezentăm cele mai picante povești.

Amantele „Tigrului” Wilson au tot sperat să se căsătorească cu ele

Președintele Woodrow Wilson, ales în 1912, care arăta banal, ca un profesor de la școala duminicală, ascundea „sub papion și cămașa cu nasturi un libido furibund”. Avea tot felul de capricii, râdea zgomotos, dansa în jurul casei împreună cu fiicele sale și îi plăcea să fie îndrăzneț în compania femeilor.

Când soția lui, Ellen, a murit de o boală de rinichi în 1914, el își găsise de mult noua iubire, cu alură rubensiană, Edith Bolling Galt. A cunoscut-o în timp se afla la Casa Albă la ceai cu vărul lui. Ea a devenit „colega de joc perfectă”, își scriau scrisori de amor, pe care președintele le semna cu „Tiger” (Tigrul).

Pe de altă parte, soția sa, Ellen, o persoană sobră și gravă, nu era deloc o companie ușoară de care el avea nevoie disperată. Așa că s-a oferit prietenelor ei să le țină companie. Când Ellen a murit, femeia cu care avea o aventură deja de șapte ani se aștepta ca ea să fie următoarea doamnă Wilson, dar el își găsise deja noua iubire, Edith Bolling Galt.

Înainte de a se căsători, o fostă amantă, Mary Peck, care spera și ea că va fi următoarea doamnă Wilson, a primit un pachet de scrisori de dragoste de la președinte – mărturisiri de dragoste în timp ce era căsătorit cu Ellen. Amanta a fost dispusă să le vândă cu 500.000 de dolari unui agent republican și este pus sub semnul întrebării faptul că un ziar important le-ar fi publicat în timpul luptelor din Primul Război Mondial.

Al 29-lea președinte și feromonii

Despre al 29-lea președinte, Warren G. Harding, care a fost în funcție din 1921 până la moartea sa, în 1923, se spune că „a emanat feromoni de sexualitate sălbatică care au transformat femeile în pisici care urlă în călduri” chiar și atunci când era bătrân. Femeile l-au urmărit, i-au trimis scrisori de dragoste oferindu-i sex pur și simplu.

Se povestește că într-o zi când soția sa, Florence, se îndrepta spre Biroul Oval pentru a-l prinde în flagrant, a fost blocată de agentul său din serviciul secret care tocmai a introdus o blondă în birou. „A fost într-adevăr o imagine de toată mirarea.  El poticnindu-se în dulapuri printre galoși, soția bătând la ușă, fata cu chiloții deasupra capului ”, scrie autoarea. „Avem un președinte care nu știe că au fost inventate paturile”, a povestit fiica președintelui, Alice.

Florence, obișnuită cu aceste infidelități, știa că Harding nu se poate abține. Dar cea mai mare amenințare a fost cea mai bună prietenă a ei, Carrie Phillips, care a început o aventură toridă cu președintele. Când era departe de ea, el i-a scris scrisori pasionale de 50 de pagini.

Se întâlneau în camere de hotel și în casele lor când vreunul din soți era plecat. Într-o dimineață, bucătarul l-a surprins pe Warren cu pantalonii în jurul gleznelor și doamna Phillips „întinsă pe masa din bucătărie”. Se știe și că, atunci când erau despărțiți, cu un ocean între ei, el și-a îmbrăcat halatul de baie care păstra mirosul ei și s-a masturbat în fața șemineului, în biroul său.

Dar Carrie nu a fost singura. Președintele a început o aventură și cu noua sa secretară, Grace Miller Cross, o sadomasohistă care l-a tăiat și l-a făcut să se târască la ea gol și să implore iertare. Erau mai mulți iubiți la Washington și erau multe nopți petrecute la bordelurile de lângă  Casa Albă. „Nu putea rezista unei fete sau unei femei drăguțe mai mult decât ar putea rezista mâncării când îi era foame”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre