Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandalul care zguduie Casa Albă din temelii. Dezvăluiri cu amanți și amante

Scandalul care zguduie Casa Albă din temelii. Dezvăluiri cu amanți și amante
Relația sexuală a lui Thomas Jefferson cu sclava sa, legăturile extraconjugale ale lui JFK în patul lui Jackie sau povestea lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky, iată câteva din pooveștile care se regăsesc în cea mai nouă carte care tinde să zdruncine din temelii instituția prezidențială din America. O carte care va scandaliza opinia publică, cu siguranță. Vă prezentăm cele mai picante povești.

Și soțiile președinților au avut o viață tumultoasă de dormitor

Franklin Delano Roosevelt, cel de-al 32-lea președinte american (1933 – 1945), a avut relații amoroase fierbinți, deprimându-și soția, Eleanor. Când a descoperit un pachet de scrisori de dragoste între Lucy, în vârstă de 22 de ani, și FDR, a fost dărâmată. A concediat-o pe Lucy, care era asistenta soțului ei, dar FDR a angajat-o într-o poziție pe care Eleanor nu o putea atinge.

Eleanor însă s-a împrietenit cu un cuplu de lesbiene care au ajutat-o ​​să se redescopere și apoi și-a găsit propria poveste de dragoste cu Lorena Hickok, jurnalistă la Associated Press. Au rămas iubite pe viață și Eleanor a mutat-o pe „Hicky” în dormitorul ei.

Președintele gay suferea după șoferul său

Președintele Eisenhower s-a îndrăgostit profund de șoferul și asistentul său, Kay Summersby, dar „nu și-a putut comanda penisului să se ridice la fel. La urma urmei, el era un pachet de stres în vârstă de cincizeci și trei de ani, care fuma pe lanț, cu centuri de whisky”, se arată în carte.

John Kennedy avea nevoie „patologică” de sex

Se spune că nevoia patologică de sex a lui John Kennedy putea fi satisfăcută de orice femei – prostituate, matroane, eleve, babysitter-e, debutante, angajate, actrițe, stripteuze și străine. Făcea sex cu două femei simultan, cu două femei și un alt bărbat, inclusiv cu femei și frații săi. Făcea sex peste tot: în dressing-uri, în mașini, bordeluri, oriunde, inclusiv în patul lui Jackie.

Jackie a avut o aventură cu actorul William Holden „condusă în primul rând de dorința lui Jackie de a se răzbuna pe Jack” – dar nu i-a fost de nici un folos. S-a răzbunat prin cheltuieli sălbatice pe antichități și îmbrăcăminte de designer care îl înfuriau măcar pe soț.

Se spune că apetitul său sexual era neîngrădit. Femeile care au trecut prin viața lui John Kennedy au mărturisit erau pur și simplu vrăjite de președinte, și a fi cu el era ca și cum ai lua un drog puternic pentru stima de sine. Doar Marilyn Monroe a dezvăluit că performanța sa sexuală a lui JFK a fost oribilă și nu știe cum îl tolerează femeile măcar un minut.

Președintele Johnson se lăuda cu mărimea penisului

Președintele Lyndon Johnson, care a fost poreclit „Bulls ** t Johnson” la facultate, i-a pus pe tineri să-l urmeze din Texas și să lucreze pentru el timp de șapte zile din șapte, dacă este necesar. „Le dicta în timp ce stătea pe toaletă cu o dereglare intestinală – un obicei nefericit pe care l-a continuat de-a lungul vieții”, se arată în carte.

De asemenea, e menționat un episod când s-a enervat în parcarea clădirii și și-a pus mâna în jurul penisului întrebându-i pe colegii din băile bărbaților dacă au văzut vreodată ceva la fel de mare – 8,5 inci. El se lăuda că are mai multe femei decât Kennedy. Lady Bird, soția sa, avea să găsească deseori sutiene și chiloți împrăștiați prin cameră și nu se gândise la infidelitatea lui frapantă atunci când s-a căsătorit cu el.

Ultimii președinți și apucăturile lor scandaloase

Bill Clinton nu era bine înzestrat în conformitate cu spusele cântăreței Gennifer Flowers, dar rezistența lui a uimit-o. „Am crezut că capul meu va exploda de plăcere”, a mărturisit Flowers.  Alt scandal a epuizat pe majoritatea americanilor când au apărut Raportul Starr și acuzațiile legate de ce s-a întâmplat cu Monica Lewinsky, internă la Casa Albă, în Biroul Oval.

Iar ultimul președinte american a ieșit pe scena politică cu o aventură cu starul porno Stormy Daniels, precum și cu fosta colegă, Karen McDougal.

Sursa foto: Businessinsider.com, Nașional First Ladyes Library, The White House

Exclusiv. Pe ce își cheltuie Lidia Buble banii. Alocă sume fabuloase

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre