Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Dianei Șoșoacă uimește cu mesajul pe care i l-a adresat mamei: „La cât ești de bombă…”

Fiul Dianei Șoșoacă uimește cu mesajul pe care i l-a adresat mamei: „La cât ești de bombă…”
Pe Diana Șoșoacă lumea o știe că are gura mare și păreri pe care nu se teme să și le exprime cât mai insistent. Postura ei de mamă este mai puțin cunoscută.

Ea are o relație specială cu copilul ei, iar fiul Dianei Șoșoacă uimește cu mesajul pe care i l-a adresat mamei, în public: „La cât ești de bombă…”. Andrei Georgescu i-a dedicat mamei sale un clip pe care l-a postat pe TikTok în care apare alături de aceasta în mai multe ipostaze. „Mama mea puternică” este singurul comentariu pe care l-a făcut la acest clip. În schimb, coloana sonoră aleasă de tânăr face referire tot la personaje puternice. El a alăturat imaginile cu o celebră manea, interpretată de Costel Biju.

„La cât eşti de bombă te duc ăştia pe front şi jur că nu mai vezi niciun rus la orizont!”, cântă manelistul. Clipul lui Andrei a devenit viral. Și a strâns zeci de mii de aprecieri şi sute de comentarii într-o singură zi. Cele mai multe comentarii sunt laudative la adresa mamei sale. Postarea se apropie de 30.000 de reacții și are peste 500 de comentarii. Cum am spus, majoritatea de bun augur. Internauții îl felicită pe Andrei pentru mama sa puternică și bătăioasă.

Fiul Dianei Șoșoacă i-a băgat în vrie pe internauți cu mesajul său

„Ai cea mai smechera mama sper sa ajungă președinte peste doi ani o votez pe mama ta”, i-a scris cineva. „Sa fi mândru de-o așa mama, este o femeie de milioane, și sper ca MAMA NAȚIUNI sa candideze la președinție 🇹🇩🇹🇩”, a mai postat altă persoană. Alții o numesc pe Diana Șoșoacă „cea mai puternica femeie din România”, „Doamna de oțel a României!” sau „o mamă inegalabilă, inteligentă, capabilă de aur”.

@andrei_g_style @Diana Iovanovici-Șoșoacă #fy #fyp ♬ sunet original – CostelBiju

În fața valului de aprecieri și fiul Dianei Șoșoacă și-a lăudat mama, în răspunsurile oferite urmăritorilor săi. „Singura care mai poate face ceva”, „Va fi în fruntea acestei țări, va fi cu ajutorul vostru”, a scris tânărul. Senatoarea nu a putut sta nici ea deoparte de mesajele emoționante. „Mulțumesc mult! Copiii nu realizează decât după ce ne ducem, din păcate! Dar, dacă o sa candidez, o să vedeți ce le dă Mama Națiunii, va fi supercampanie”, a menționat aceasta pe TikTok.

Andrei Georgescu, dosar penal pentru alcoolemie

Amintim că la jumătatea lunii septembrie, tânărul Andrei Georgescu, fiul senatoarei Diana Șoșoacă a fost protagonistul unui incident în trafic. El a fost urmărit de poliţişti, după ce a refuzat să oprească la semnalele lor. În final l-au oprit, ocazie cu care agenții au descoperit că acesta avea 0,23 mg alcoolemie alcool pur în aerul expirat. S-a ales cu amendă de 1.885 lei și permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni.

Fiul Dianei Șoșoacă, Andrei Georgescu
Fiul Dianei Șoșoacă uimește cu mesajul pe care i l-a adresat mamei: „La cât ești de bombă…”

La momentul incidentului, Diana Șoșoacă a susţinut că fiului ei i s-a înscenat totul. „Băiatului meu i s-a înscenat un dosar la ordin politic. Din 15 februarie 2021 anunț ca i se va înscena băiatului meu un dosar pt consum de droguri sau consum alcool. 4 echipaje de poliție îl așteptau la 8 dimineața, în timp ce eu eram la Iași.

Nimeni din presă nu mi-a acordat drept la replică. Ce nu va spune presa este că au pus câinii de droguri pe el și i-au pus testul de droguri care a ieșit negativ. Este sportiv de performanță, azi are meci în campionat. Sunt testați nonstop alcool și droguri. Norocul lui că a fost însoțit și de alți colegi, căci altfel îi plantau și alte lucruri, ca să nu zicem droguri!”, a scris Şoşoacă pe Facebook.

Sursa foto: captură TikTok

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre