Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandalul se întețește. Cea care a făcut-o pe Irina Loghin să plângă amenință că dă ziarul în judecată

Scandalul se întețește. Cea care a făcut-o pe Irina Loghin să plângă amenință că dă ziarul în judecată
Recent, celebra Irina Loghin a părăsit scena în lacrimi, după ce prezentatoarea evenimentului aproape că a dat-o afară pentru că urmau să intre și alți soliști. Scandalul ia amploare.

După ce Irina Loghin a plecat de pe scenă la un eveniment la Iași, scandalul continuă. Colegul de breaslă, Gheorghe Turda susține că vina aparține organizatorilor. Una dintre cele mai bune voci ale României a fost cap de afiș la spectacolul aniversar „Ion Macovei – 50 ani de cântec”, dar a plecat cu lacrimi în ochi de pe scenă. ”E vina organizatorilor. Eu, dacă nu am încredere, din capul locului în ei, nu merg la spectacole. Să nu ne lăsăm pe mâna unor neprofesioniști. Prezentatoarea a fost o salariată, probabil. Păcat și regretabil”, a spus Gheorghe Turda.

„Și la 84 de ani, Irina Loghin cântă foarte bine, o ține vocea”

„În America, Irina era aplaudată, aclamată, acum o dau jos de pe scenă? Și la 84 de ani, Irina Loghin cântă foarte bine, o ține vocea!

Gheorghe Turda îi ia apărarea Irinei Loghin

Am avut o relație foarte bună cu Irina, am fost colegi la ”Ciocârlia”, la ”Rapsodia”, am un respect deosebit pentru marea noastră cântăreață, care va lăsa în urma ei melodii de neuitat. Sfatul meu pentru toți artiștii: ”Să nu vă dați pe mâna oricui, în materie de organizare, că uite ce pățești!”, a declarat Gheorghe Turda pentru Playtech.

Și Elena Merișoreanu a avut o intervenție în apărarea inegalabilei Irina Loghin.

„I-a jignit pe toți soliștii, sunt declarațiile lor”

Pusă la colț de fanii Irinei Loghin, Doina Baciu, prezentatoarea spectacolului a mărturisit că doamna cântecului popular românesc i-a jignit atât pe colegi, cât și pe organizatori. „A fost spectacol dăruit Radio Iași, avem toate declarațiile, tot ce a jignit doamna Irina în culise. I-a jignit pe toți soliștii, sunt declarațiile lor. Sunt jigniri foarte grave la adresa soliștilor și a organizatorului și toate alea…

Deja am luat legătura cu avocatul, vor fi acționați în judecată cei de la ziar (n.r. probabil site-ul Star popular). A fost un spectacol dăruit Radio Iași, nu a fost un spectacol pentru doamna Irina Loghin. A fost să cânte, am dovezi că nu a dat nici măcar o factură, chitanță, banii sunt virați de organizator din luna martie, și sunt mai multe dovezi pe care acum le-am primit unde a fost cazată și ce a făcut. Chiar acum m-am despărțit de avocat, urmează un proces, probabil până voi ieși la pensie voi fi bogată!”, a declarat aceasta.

Vom reveni asupra subiectului cu reacția Irinei Loghin.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre