Simona Ionescu / Redactor Șef

Schimbări de ultimă oră la Survivor România! O altă vedetă a apărut în Republica Dominicană și s-a alăturat Faimoșilor

Schimbări de ultimă oră la Survivor România! O altă vedetă a apărut în Republica Dominicană și s-a alăturat Faimoșilor
Competiția din Republica Dominicană îi ține pe telespectatori într-un continuu suspans. A apărut o schimbare la „Survivor România” 2021, care i-a bucurat nu numai pe oamenii din fața micilor ecrane, ci și pe membrii unei echipe din competiție.

Schimbări de ultimă oră la Survivor România! Andreea Antonescu a apărut în Republica Dominicană și s-a alăturat Faimoșilor. În mediul online și în presă se discută intens despre „Survivor România” 2021.

Competiția aduce la fiecare difuzare noi emoții și un suspans teribil. Concurenții din emisiune creează din ce în ce mai multe controverse, pornind adesea discuții aprinse. 

Andreea Antonescu este noul membru din echipa Faimoșilor

Schimbări de ultimă oră la Survivor România. Pe lângă scandalurile din emisiune, se pare că apar și vești care au pus zâmbetul pe buze atât telespectatorilor, cât și Faimoșilor.  Echipa acestora se bucură de primirea unui nou membru. Fapt care le-a adus speranță concurenților, deoarece o apariție nouă înseamnă forțe proaspete, gata de luptă.

Andreea Antonescu este pregătită să înfrunte condițiile vitrege din competiție. Artista este pregătită de luptă, dorind să dea tot ce are mai bun alături de colegii ei Faimoși. Fiind o fire competitivă, cântăreața a venit mai pregătită ca niciodată în Republica Dominicană. 

Sosirea Andreei nu este singura schimbare de la „Survivor România” 2021. Și echipa Războinicilor are membrii noi. Gata de luptă alături de aceștia, au intrat Szidonia Szasz, Romina Geczi și Marius Crăciun.

Prietenele Faimoase

Vestea ia surprins plăcut pe mulți, dar în special pe o altă concurentă de la „Survivor România” 2021. Elena Marin este în al nouălea cer și spune că prietenia care o leagă de Andreea Antonescu îi va da forță să continue în competiție. Sosirea cântăreței a motivat-o să lupte în continuare alături de Faimoși.

„Din momentul în care am văzut-o pe Andreea Antonescu, nu am mai putut de fericire.

Pe lângă relația de prietenie pe care o am cu Andreea Bălan, am o relație bună de prietenie și cu Andreea Antonescu. Suntem amândouă fecioare, amândouă avem coloană vertebrală. Este omul care îmi va da putere. E mult spus că mă va răzbuna sau îmi va face dreptate, că fiecare își face dreptate singur”, a spus Elena Marin. 

Cum au primit-o Faimoșii pe Andreea Antonescu

Andreea Antonescu se bucură să facă parte din echipa Faimoșilor. Se pare că și aceștia au reacționat pe măsură. Moroșanu a mărturisit că a fost fan al trupei Andre încă din copilărie. Pe când, Jador a făcut un pariu cu artista.

„Ea nu știe că în tinerețea mea eram fan al formației Andre. Când eram mic spuneam: mamă, ce bunăciune! Nu mă așteptam ca peste câțiva ani să mă trezesc cu Andreea Antonescu lângă mine. Mi se pare wow. Vezi cum lucrează universul, întâlnim oameni în momente incredibile”, a spus Cătălin Moroșanu.

Amna și Lucian Barbu, de la Survivor direct în camera de hotel

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre