Amna și Lucian Barbu, de la Survivor direct în camera de hotel

Amna și Lucian Barbu, de la Survivor direct în camera de hotel
În mediul online și în presă se discută intens despre competiția „Survivor România” 2021. Pe rețelele de socializare apar noi informații despre concurenții din emisiune, care creează din ce în ce mai multe controverse.

După ce a ieșit la iveală o idilă între doi concurenți de la „Survivor România” 2021, din echipe adverse, a fost descoperită o nouă legătură amoroasă. Din păcate, sau din fericire, concurenții între care s-a înfiripat ceva mai mult decât o prietenie au fost eliminați. Se pare că este sfârșitul unui capitol și începutul unei povești pentru Amna și Lucian Barbu.

O posibilă idilă între Amna și Lucian Barbu 

Povestea lor la „Survivor România” 2021 se încheie aici, dar se pare că începe o nouă poveste, în viața de zi cu zi. Concursul desfășurat în din Republica Dominicană i-a apropiat destul de mult pe Amna și Lucian Barbu .

Lucian Barbu avea mari șanse să iasă învingător din competiția „Survivor România” 2021, dar din nefericire a ieșit accidentat. Concurentul va părăsi Republica Dominicană în urma unei accidentări grave petrecute în timpul celui de-al doilea meci pentru imunitate.

Amna și Lucian Barbu au împărțit eliminarea, apoi o cameră de hotel

Așadar, faptul că Amna a fost eliminată din concurs, urmată de Lucian, prezintă un nou început pentru amândoi. Se pare că au ales să își înceapă următorul capitol din viață împreună, într-o cameră de hotel. 

Fanii cântăreței au fost surprinși atunci când aceasta a postat pe rețelele sociale mai multe filmulețe în care apare alături de Războinicul care le-a furat inimile româncelor.  Momentan nu se știe dacă s-a înfiripat sau nu o idilă între cei doi, dar imaginile postate pe Instagram au dat naștere multor întrebări.

Alexandra Stan și Starlin, rivali sau iubiți?

Alexandra Stan și Starlin au o legătură de care nimeni nu știa până acum. Se pare că cei doi se cunoșteau dinainte să devină concureți la „Survivor România” 2021. Înainte să devină rivali în Republica Dominicană, ei au colaborat pentru un videoclip muzical.

Celebra cântăreață a lansat piesa „Mami” în urmă cu trei ani. În scenariul videoclipului, Alexandra Stan și Starlin apar îndrăgostiți până peste cap, având „rolul” de cuplu. În scenele tandre, cei doi pare că se iubesc cu adevărat, motive ce dau de înțeles că au o chimie dincolo de platourile de filmare. Videoclipul a strâns peste 4 milioane de vizualizări pe platforma YouTube și fost apreciat de mai mult de 37.000 de oameni.

Sursă foto: Instagram, playtech.ro

Cel mai nou studiu: consumați prăjeli, riscați boli de inimă

Recomandarile noastre