Simona Ionescu / Redactor Șef

Schimbări importante la iUmor. Una dintre cele mai iubite vedete și-a luat adio de la emisiune după șapte ani. Cine o va înlocui

Schimbări importante la iUmor. Una dintre cele mai iubite vedete și-a luat adio de la emisiune după șapte ani. Cine o va înlocui
Emisiunea iUmor trece iarăși prin modificări importante. După ce a plecat Bendeac, iar în locul lui au venit Bordea și Cortea, o altă vedetă și-a luat adio.

După șapte ani în care a fost trup și suflet pentru acest show, Șerban Copoț a pus capăt colaborării.

Vedeta a dat vestea în ziua în care a împlinit 42 de ani. „Da, mă despart de iUmor. După 14 sezoane este momentul să mai luăm şi o pauză. A fost challenging (n.r. provocator), au fost șapte ani în care am făcut parte dintr-o echipă frumoasă, în care a avut loc debutul meu ca prezentator, o zonă care m-a scos din confort.”, a spus Șerban Copoț pentru paginademedia.

Șerban Copoț pleacă de la iUmor

Nu a dezvăluit motivul

Deși toată lumea și-a dorit să afle și motivul pentru care Copoț a părăsit emisiunea, artistul nu a vrut să spună, explicând că proiectele personale nu i-au mai permis să meargă și la filmările pentru iUmor.

„Anul acesta, iUmor s-a suprapus cu taberele mele şi nu am cum să renunţ la proiectul meu de suflet”, a mai spus Copoț. Deși până în acest moment nu a confirmat, sursele spun că în locul lui Copoț ar veni Cuza, fondatorul trupei Noaptea Târziu, care face parte și din echipa matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Să fi plecat Copoț din cauza discuțiilor cu magicianul Robert Tudor?

E posibil ca la baza deciziei sale să fie stat discuțiile pe care sursele spun că fostul component al trupei Animal X le-ar fi avut cu magicianul Robert Tudor, care face parte din echipa iUmor.

“Ce scandal să am cu omul ăla? Nu știu de unde a pornit bazaconia asta. Doamne ajută (nr. să-i ia locul Robert Tudor la iUmor), dar ce, depinde de noi treaba asta?! El acolo a venit cu noi trei, cum să-mi ia mie locul. N-are sens. Nu vezi că n-are logică ce se spune acolo, în articolul ăla?!

Șerban Copoț, discuții aprinse cu magicianul Robert Tudor

„De ce aș fi eu în pericol că ar fi venit el sau altcineva? Fiecare e cu treaba lui acolo”

N-are niciun fel de logică. De ce aș fi eu în pericol că ar fi venit el sau altcineva? Fiecare e cu treaba lui acolo. O prostie de articol scoasă… nu știu de unde a ieșit. Doamne, Maica Domnului, nu știu. Imaginație foarte multă. Eu sunt un om foarte pacifist. Treaba lor. Tot ce faci rău, se întoarce împotriva ta. Eu am treabă cu familia, am alte scheme, am alte treburi”, a declarat Șerban Copoț.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre