Simona Ionescu / Redactor Șef

Se deschid pârtiile la munte. Cât costă un skypass în acest sezon

Se deschid pârtiile la munte. Cât costă un skypass în acest sezon
Bucurie mare pentru cei care iubesc muntele. Se deschid pârtiile, au anunțat reprezentanții Domeniului Schiabil Transalpina Voineasa.

Potrivit informațiilor oferite de reprezentații Domeniului Schiabil Transalpina – Voineasa se dă startul unui sezon de ski. Pârtiile se vor deschide, spre marea satisfacție a celor care vor să petreacă momente de neuitat. O altă veste bună este că prețurile vor rămâne la fel ca anul trecut.

La 1 decembrie se deschide Domeniul Schiabil Transalpina

Începând cu data de 1 decembrie, iubitorii muntelui se vor putea distra la Domeniul Schiabil Transalpina. Desigur, totul se raportează și la condițiile meteo, iar toată lumea speră că iarna își va intra în drepturi și ninsoarea nu se va lăsa așteptată.

În cazul în care însă vremea va rămâne caldă în această perioadă, administratorul Domeniului Schiabil Transalpina spune că deschiderea va fi amânată pentru 15 decembrie. „Raportat la condițiile actuale meteo, am vrea și sperăm să reușim să deschidem în minivacanța de 1 Decembrie iar, dacă nu se poate, ținta noastră este 15 decembrie”, spune Adrian Iepure, administratorul Domeniului Schiabil Transalpina.

Se redeschid pârtiile pe Transalpina. Sursă foto: ora de sibiu

Prețurile vor rămâne aceleași, chiar dacă taxele s-au mărit

Cât privește prețurile pentru acest an, administratorul pârtiei spune că strategia este ca acestea să rămână aceleași, chiar dacă taxele sunt mult mai mari. De asemenea, Adrian Iepure i-a anunțat pe iubitorii sporturilor de iarnă că-i va aștepta cu multe surprize. „Strategia noastră pentru anul acesta ar fi să menținem prețurile, chiar dacă TVA-ul a crescut. O să suplimentăm cu o strategie de marketing mai aparte. La fel ca și anul trecut, skipass-ul pentru o persoană adultă va costa 170 lei”, susține Iepure.

„Pașaport” pentru ski

Pentru cei care nu sunt informații, skypass-ul este un fel de „pașaport” pentru ski. „Skipass-ul este una dintre cele mai importante achiziții ale unui schior. De cele mai multe ori, skipass-ul se plătește la ghișeele de la baza pârtiei și frecvent are inclus și transportul cu un bus special între pârtiile de ski și stațiuni. Un superskipass include mai multe zone de ski. Nu toate skipass-urile sunt ieftine, dar cele mai multe sunt foarte avantajoase și îți oferă o mulțime de optiuni”, anunță blog.eximtur.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre