Simona Ionescu / Redactor Șef

Se fac farmece la „Chefi la cuțite”. Chef Florin Dumitrescu și-a tăiat o șuviță din păr și a dat-o unei vrăjitoare din echipă

Se fac farmece la „Chefi la cuțite”. Chef Florin Dumitrescu și-a tăiat o șuviță din păr și a dat-o unei vrăjitoare din echipă
Războiul la Chefi la cuțite nu are limite, iar Florin Dumitrescu a acceptat lucruri mai puțin ortodoxe. Vrea să fie marele câștigător și nu se dă în lături de la nimic.

Ediția din 16 mai a emisiunii concurs Chefi la cuțite a fost una cu totul specială, iar telespectatorilor li s-a zbârlit părul.

Deciși să fie marii câștigători, concurenții din echipa lui Florin Dumitrescu au acceptat propunerea unei colege, care se ocupă și cu vrăjitoria în viața de zi cu zi.

Florin Dumitrescu face orice ca să fie câștigător

Toată lumea, în frunte cu cheful și-a tăiat o șuviță din păr, iar bruneta urmează să facă un talisman norocos, menit să pună la pământ echipele lui Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

„Vrăjitoarea” din echipa lui Dumitrescu, în acțiune

„La noi se citește în cărți și cristale”

Concurenta care se ocupă cu lucruri mai puțin înțelese este Mihaela Zahariea, soția lui Mario Zahariea, concurent în echipa roșie, a lui Sorin Bontea, care a vorbit despre cum vrea să îi țină pe loc pe ceilalți concurenți. „Aoleu! Și? Dai în cărți? Aoleu! Doamne.

La noi se citește în cărți și cristale, astea sunt punctele noastre forte”, a întrebat-o Florin Dumitrescu. Răspunsul acesteia i-a cam speriat pe ceilalți. „E combinată! Facem spiritism, cristalomanție. (…) Nu știu să fac vrăji, știu să îmi canalizez energia când vreau, și e valabil pentru oricine”, a răspuns ea.

„Mi-e frică, eu nu o pun să-mi dea în cărți”

Despre harul concurentei a vorbit și soțul său, care a mărturisit că are momente în care îi e frică de ea. Ce-i drept, nici Mario nu e departe de vrăjitorie, recunoscând că și-a ajutat bunica în copilărie, care era o mare ghicitoare. „Știe foarte bine să facă lucrurile astea! Bunica mea a fost o mare ghicitoare la viața ei, eu o ajutam la vârsta de 12 ani.

Nu prea cred în ele, dar l-a nevastă-mea s-a adeverit foarte multe și mi-e frică, eu nu o pun să-mi dea în cărți. Am văzut că i-a ghicit în cărți lui Adrian de la noi dine echipă”, a mărturisit Mario Zahariea.

Mario și Mihaela Zahariea sunt veri de gradul trei

Cei doi soți au și o poveste de viață foarte interesantă. Aceștia s-au cunoscut cu 20 de ani în urmă și s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt. Nimic nu a putut sta în fața iubirii lor, nici măcar faptul că au aflat înainte de nuntă că sunt veri de gradul trei. „Ne-am cunoscut acum mulți ani, aproape 20 de ani.

Era undeva prin 2003, am vrut să schimb aerul de București cu unul de provincie. A mers cam slab treaba la oraș și am zis că decât cioară la oraș mai bine vultur la țară, și am ajuns undeva pe la Găești. Am deschis o terasă la casa de cultură și într-o zi m-am trezit că intră pe ușă o tânără domnișoară.

Trei zile mai târziu am cerut-o de nevastă și de atunci am rămas împreună. Am făcut și nuntă, și aici a intervenit surpriza. Surpriza a apărut la nuntă, când am vrut să facem lista de invitați și am văzut că suntem verișori. Suntem verișori de gradul 3”,   le-a dezvăluit Mario Zahariea celor trei chefi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre