Cătălin Scărlătescu nu știe ce înseamnă gelozia. „E mai ciudat la mine, nu am sentimentul ăsta, mi s-a extirpat din cap”

Cătălin Scărlătescu nu știe ce înseamnă gelozia. „E mai ciudat la mine, nu am sentimentul ăsta, mi s-a extirpat din cap”
După aventura vieții din America Express, Cătălin Scărlătescu a simțit nevoia să fugă puțin singur și să se relaxeze.

Același sentiment l-a avut și Doina Teodoru, care a dat o fugă în Bulgaria să-și încarce bateriile.

Mulți spuneau că cei doi s-ar fi despărțit, însă chef Cătălin Scărlătescu susține că sunt mai bine ca niciodată. Au avut nevoie să-și pună gândurile în ordine și își văd liniștiți de povestea lor de dragoste.

„Trei zile am stat în Vamă, apoi m-am dus în Deltă, singur”

Nici nu i-am zis pa, mi-am luat geanta și am plecat. Direct în Vamă. M-a întrebat: Ce faci? Am răspuns. Trei zile am stat în Vamă, după care m-am dus în Deltă, singur. Mi-am luat barca și mi-am întins doar bețele, nu am aruncat la pești, doar am pus bețele pe poziție și am stat.

Cătălin Scărlătescu se bucură de viață

Și a venit unu cu barca și zice: Ce faci? Stau. Păi nu ai aruncat ăla la pești. Și ce? Nu vreau să prind nimic, vreau doar să stau. A fost crunt rău de tot. A fost ceva fantastic pentru mine, dar aia cu dormitul… Să nu am eu apă caldă și prosop. Pot să dorm la -20 de grade, dar dă-mi apă caldă și prosop. Nu pot fără.

„Ne-am întors amândoi acasă, ne-am uitat unul la altul, ne-a bufnit râsul și ne-am văzut de viață în continuare”

Doina a plecat la munte și în Bulgaria. Cred că a fost mai mult de o săptămână. (…) Ce tensiune, nene? Toată presiunea era acolo. Pur și simplu am fugit și în momentul în care ne-am întors amândoi acasă ne-am uitat unul la altul, ne-a bufnit râsul și ne-am văzut de viață în continuare. Deci am avut nevoie…”, i-a povestit Scărlătescu lui Mihai Morar.

Cătălin și Doina își trăiesc intens povestea de dragoste

„Nu pot să înțeleg cum unii oameni acum se iubesc de sunt leșinați și dintr-odată încep să se urască”

Pe de altă parte, Scărlătescu susține că gelozia nu există pentru el, iar atunci când ceva nu-i convine, nu se ceartă, pur și simplu pleacă. „Eu nu sunt genul care mă cert. Mie când ceva nu îmi convine mă întorc și am plecat. Ce să fac cu cearta? E mai ciudat la mine.

Eu, de exemplu, nu am niciodată sentimentul de gelozie, nu îl am, s-a extirpat din cap. Nu pot să înțeleg cum unii oameni acum se iubesc de sunt leșinați și dintr-odată încep să se urască. Cum mama naibii să o urăști când ai iubit-o? Eu nu pot să urăsc, nu am cum. Când nu îmi place ceva, m-am întors și am fugit”,  a mărturisit celebrul bucătar.

Recomandarile noastre