Simona Ionescu / Redactor Șef

Se golesc buzunarele Gabrielei Cristea? Gestul făcut de prezentatoare la început de an școlar dă de bănuit

Se golesc buzunarele Gabrielei Cristea? Gestul făcut de prezentatoare la început de an școlar dă de bănuit
Gabriela Cristea și Tavi Clonda ar face orice pentru ca fetițelor să nu le lipsească nimic. Ceva nu sună bine.

Fetițele Gabrielei Cristea au fost înscrise la o grădiniță privată, dar acum mama le-a transferat către o instituție de stat. Iată care e motivul.

Se golesc buzunarele Gabrielei Cristea? Gestul făcut de prezentatoare la început de an școlar dă de bănuit

Într-un interviu pentru Fanatik, Tavi Clonda a mărturisit că fetițele nu vor mai fi duse la grădinița particulară, ci au fost transferate la cel de stat. Motivul este unul lesne de înțeles: mai puțini bani. Pentru prima zi de grădiniță pregătirile au început în familia prezentatoarei cu ceva timp înainte, tocmai pentru a fi evitată aglomerația. Iar fetițele au primit tot ce și-au dorit.

„E complicat cu ele când mergi la cumpărături. Ele vor și de aia, și de aia”

”Ne-am pregătit, am fost la cumpărături. Hăinuțe, în primul rând, pentru că Victoria a intrat la grupa mare și Iris e la grupa mică. Este un pic de nebunie, îndr-adevăr. Mici chestii cu care să se ducă ziua la grădiniță. Un hanorac, o rochiță, un sarafan, chestii pentru serbări sau pentru zile mai speciale.

Am găsit, ne-am descurcat așa, dar e complicat cu ele când mergi la cumpărături. Ele vor și de aia, și de aia. Au dorințe, au preferințe, au tot felul de lucruri. Și, în afară de hăinuțe și alte rechizite, mai vor și jucării”, a declarat Tavi Clonda.

Fetițele au primit multe cadouri și de la apropiați

Pe de altă parte, rechizite au fost primite și de la apropiați care le-au făcut fetelor multe cadouri, mai ales că se apropie ziua de naștere a Victoriei. ”Îți spun sincer că rechizite am tot primit. Cadouri, cadouașe. Va fi și ziua Victoriei și a cam primit. Oricum au un fond la grădiniță și mai iau și de acolo.

Nu e ca la școală deocamdată, dar au primit fetele: creioane, caiete, tot felul de carioci, de chestii, de cărți. Bine, am luat din magazinul respectiv câte ceva, ce au vrut ele, dar grosul l-am primit acasă. Nu știu să spun prețul”, a mai spus Tavi.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre