Simona Ionescu / Redactor Șef

Se încurcă ițele în divorțul anului. S-a aflat ce i-a făcut Britney Spears soțului. Declarațiile bărbatului aruncă totul în aer

Se încurcă ițele în divorțul anului. S-a aflat ce i-a făcut Britney Spears soțului. Declarațiile bărbatului aruncă totul în aer
Nimeni nu se aștepta ca Britney Spears să aibă din nou probleme, iar divorțul acesteia a stârnit curiozitatea multora. Care să fi fost motivul adevărat?

Soțul lui Britney Spears, Sam Asghari, spune că a surprins-o pe vedetă „înșelând-o cu un membru al personalului”, căruia i-a cerut să o „filmeze goală”. Moment în care s-a decis să pună capăt relației și să ceară divorțul.

În vârstă de 29 de ani, Sam crede că Britney, în vârstă de 41 de ani, l-ar fi înșelat cu un angajat la domiciliul ei, potrivit unui nou raport bombă de la TMZ. Pe de altă parte, superstarul „s-a implicat și în alte comportamente sexuale nepotrivite”, susține publicația.

„Sam a susținut că Britney i-a cerut cel puțin unui angajat să filmeze cu ea goală. Nu numai atât, ni s-a spus că Sam crede că s-a cuplat cu cel puțin unul dintre membrii personalului de sex masculin care lucrează la ea acasă”, au declarat sursele.

Există imagini compromițătoare

De asemenea, sursele susțin chiar că există imagini cu Britney și angajatul împreună, într-o „poziție compromițătoare”. Publicația a împărtășit și că, în timp că pentru Sam presupusa înșelăciune a fost „ultima picătură” din pahar. El a invocat „diferențe ireconciliabile” ca motiv pentru a pune capăt relației, potrivit TMZ și a indicat ca dată a despărțirii lor 28 iulie 2023.

Sam, soțul lui Britney

„Ea e de neclintit că nu a înșelat”

O persoană din interior a declarat pentru ET Online la începutul faptul că „Britney și Sam s-au despărțit. Ea este de neclintit că nu a înșelat. Cei doi nu se mai înțeleg de ceva vreme și în cele din urmă s-a terminat după o mare ceartă”. La doar câteva ore după ce s-a aflat că cei doi s-au despărțit după 14 luni de la căsătorie, Sam a depus și cererea de divorț.

Sam susține că și că Britney i-ar fi învinețit un ochi

Într-un alt raport șocant, TMZ a relatat că Sam susține că Britney „i-a făcut un ochi vânăt în timp ce dormea”. El nu ar fi ripostat, pentru că pur și simplu a rămas uimit de acțiunea soției sale. Alte surse au declarat pentru TMZ că Sam era îngrijorat, deoarece lui Britney îi plăcea să aibă cuțite peste tot în casa lor.

„Britney era paranoică, credea că cineva o va ataca și avea nevoie de cuțite ca protecție”, au spus sursele. Cuplul a fost văzut ultima dată împreună într-o excursie în Cabo, Mexic, luna trecută, în timpul căreia fiecare dintre ei părea nefericit.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre