Simona Ionescu / Redactor Șef

Se înfiripă o idilă pe Drumul Împăraților din Asia Express. Echipa de filmare spionează tot

Se înfiripă o idilă pe Drumul Împăraților din Asia Express. Echipa de filmare spionează tot
Am mai văzut cazuri. Până la urmă, ele fac picante aceste emisiuni. Toată lumea își amintește sărutul pasional dintre George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, și Viviana Sposub, chiar la debutul showului în care participau. Au fost scântei, și artificii de-a dreptul, iar după un an îi regăsim împreună cu planuri mari și importante de viitor.

Echipa de filmare nu scapă din obiectiv niciun detaliu, se pare că se înfiripă o idilă pe Drumul Împăraților din Asia Express. Doi concurenți nu prea au mai avut de ales și au dat cărțile pe față. Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, și Francesco Paglieri, fiul celebrei chef Patrizia Paglieri, au intrat în vizorul concurenților emisiunii de la Antena 1.

Pe de altă parte, înaintând în emisiune, competiția Asia Express devine din ce în ce mai strânsă. Doar cinci echipe merg mai departe în Iordania, pe Drumul Împăraților. În ultima zi petrecută în Georgia, echipele au fost amestecate. Așa au ajuns împreună Maria Speranța și Franci, în timp ce mamele lor Adriana Trandafir și Patrizia Paglieri au fost nevoite să se descurce fără ajutorul copiilor.

Se înfiripă o idilă?

Dar deja se glumea pe seama tinerilor. Ceilalți concurenți afirmau că ar forma un cuplu frumos. Zis și făcut. A fost evidentă pentru toată lumea marea bucurie a lui Franci când a fost pus să facă echipă cu Maria Speranța. El le-a spus reporterilor, în glumă, că și-ar dori ca această nouă formulă să fie de durată. Altfel, situațiile lor intime sunt ușor complicate. Franci nu e implicat în nimic acum, în timp ce adolescenta are un iubit care o așteaptă acasă.

Dar ceva, ceva s-a legat între ei. Să fie doar o relație frumoasă de prietenie? „Acum a început o poveste de prietenie între mine și Maria, ce o să fie mai târziu… o să vă povestim”, a spus Maria Speranța la Asia Express. „Eu sunt liber de un și ceva, dar am mai vorbit noi așa între noi și știam că Maria e un pic ocupată”, a completat Franci Paglieri la testimonialele emisiunii de la Antena 1.

Mamele sunt  cu ochii-n patru

„Nu știm dacă se leagă ceva între Maria și Franci, dar îi vedem foarte des povestind. Zici că sunt doi porumbei”, a declarat Estera, sora Lidiei Buble, la Asia Express. Cei doi tineri s-au descurcat perfect pe Drumul Împăraților. Au colaborat excelent.

Pe de altă parte, mamele lor, Adriana Trandafir și Patricia Paglieri, sunt deja alintate de ceilalți concurenți cu apelativul „soacrele”. „Ce or face copiii”, întreabă Adriana Trandafir. „Sper să nu ne facă bunici prea devreme”, îi răspunde Patrizia Paglieri. Mihai Petre și soția lui Elwira s-au oferit chiar să le fie și nași celor doi tineri.

Sursa foto: Antena 1

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre