Trei echipe vor lupta pentru un pașaport de trecere spre Iordania în Asia Express – Drumul Împăraților

Trei echipe vor lupta pentru un pașaport de trecere spre Iordania în Asia Express – Drumul Împăraților
Seara de marţi a debutat la Asia Express - Drumul Împăraților cu un joc antrenant de amuletă, între Mihai Petre și Cosmin Natanticu, alături de Elwira Petre și Lidia Buble. Misiunea a testat coordonarea coechipierilor, rapiditatea, dar și forța fizică. Finalul a fost în favoarea echipei de fete. Diseară, altă luptă va fi la cote maxime.

În această seară, de la 20:30, pe Antena 1, la Asia Express – Drumul Împăraților, trei echipe vor lupta pentru un pașaport de trecere spre Iordania. Acum are loc ultima luptă din Georgia. Aceasta va pune pe traseu trei echipe care se vor duela pentru a rămâne în competiție. Cursa pentru ultima șansă e testul ultimatum al celor ce vor să îşi adjudece biletele spre Iordania, următoarea țară de pe Drumul Împăraților.

Cine are imunitate pentru proba de diseară

Deocamdată, doar Emi și Cuza sunt în siguranță, căci cei doi şi-au adjudecat imunitatea mare a etapei și nu vor putea fi votați în seara aceasta. Pentru restul, însă, urmează un început de zi extrem de incert, căci concurenții nu știu dacă vor participa în cursă în formula inițială a echipelor sau cea actuală: „Aici a fost toată lumea în ceață. Mi-am făcut un plan cu Eliza și am spus că dacă ajungem la ultima șansă împreună vom trage amândouă ca pentru echipele noastre”, va mărturisi Estera Buble.

Diseară, clasamentul va fi stabilit într-o nouă manieră: „Toată noaptea m-am gândit la ce o să se întâmple. Nu știam cum o să fie, cum se va calcula. Ne-am gândit că poate intră două perechi la imunitate. Nu îmi mai simțeam brațele, abia așteptam să ne spună Irina verdicul”, va spune Elwira Petre.

Două cupluri vor intra automat în cursa pentru ultima șansă, iar o a treia se va alătura în urma voturilor, după o sesiune de votare ce va isca, din nou, mici tensiuni. Cursa pentru ultima șansă se va disputa în Tibilisi, capitala Georgiei, iar echipele vor avea de îndeplinit un șir lung de misiuni ce țin de specificul acestei țări: „Simțeam căldura cum creștea. Străzile erau înguste și era mult trafic. Am simțit că nu mai am putere”.

Sursa foto: Antena 1