Simona Ionescu / Redactor Șef

Se lucrează de zor la rochia de mireasă a Dalianei Răducan. Răzvan Simion e foarte curios

Se lucrează de zor la rochia de mireasă a Dalianei Răducan. Răzvan Simion e foarte curios
Nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan se apropie, iar iubita prezentatorului e tot mai preocupată de rochia de mireasă. Iubitul vrea să știe cum arată, dar totul va fi o surpriză.

Daliana Răducan, logodnica lui Răzvan Simion, le-a făcut o surpriză fanilor și a postat un video de la atelierul de croitorie, unde se lucrează la rochia de mireasă.

Deși data când cei doi își vor uni destinele e la secret, momentul se apropie, iar Daliana vrea ca rochia de mireasă să fie așa cum și-a dorit-o toată viața. Cu toate acestea, Răzvan Simion, deși e foarte curios, nu va vedea opera de artă decât în ziua în care își va duce mireasa la altar. Nu e nici un dubiu că va fi pe placul mirelui, ținând cont de faptul că cei doi au gusturi comune. Bruneta a postat un video din atelierul de croitorie și le-a spus urmăritorilor că lucrurile sunt sub control.

„Fiecare schiță și fiecare detaliu au fost gândite să reflecte personalitatea mea”

„Se apropie ziua cea mare și mă simt copleșită de emoții. Credeți că e ușor pentru o arhitectă să decidă fiecare detaliu pentru rochia de mireasă? Ea a desenat rochia special pentru mine. Fiecare schiță și fiecare detaliu au fost gândite să reflecte personalitatea mea, iar tot procesul creativ a fost o plăcere și o experiență memorabilă pentru mine”, a spus Daliana, în mediul online.

Daliana a fost cerută în căsătorie anul trecut

După relația cu Lidia Buble, Răzvan Simion a rămas un burlac greu de cucerit, dar inteligența, frumusețea și grația Dalianei l-au făcut să de îndrăgostească lulea. Acesta a decis anul trecut să-și ceară iubita în căsătorie și cei doi sunt mai pregătiți ca niciodată să meargă pe același drum împreună. Sursele spun că pregătirile pentru nuntă sunt în toi și ar fi fost date și invitațiile.

„Când ne-am mutat împreună, am ieșit pe terasa blocului și ne-am trezit cu paparazzi la geam”

„Momentul în care m-am cuplat cu Răzvan, care e persoană publică, a fost cel mai greu pentru mine. La începutul relației oamenii erau extrem de curioși și oriunde intram cu Răzvan se uitau insistent la noi. Când ne-am mutat împreună, am ieșit pe terasa blocului și ne-am trezit cu paparazzi la geam. Blocul vecin era în construcție și se urcaseră pe schele. (…) M-am speriat și am intrat înapoi în casă”, a povestit Daliana într-un podcast.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre