Simona Ionescu / Redactor Șef

Se pregătesc momente inedite pentru finala X Factor. Adrian Petrache are un invitat uimitor

Se pregătesc momente inedite pentru finala X Factor. Adrian Petrache are un invitat uimitor
Urmează marea finală a competiției „X Factor!”. Concurenții se pregătesc intens pentru ultima ediție, de vineri. Adrian Petrache este unul dintre finaliști și va pregăti un moment cu totul special.

Adrian Petrache a pregătit un moment inedit pentru ultima ediție „X Factor!” sezonul 9, de vineri. Concurentul va fi pentru prima dată pe aceeași scenă cu unchiul lui, Florin Salam

Florin Salam pe scena „X Factor!”, în finală

Adrian Petrache a cucerit nu doar jurații, ci și publicul cu timbrul său special, talentul desăvârșit și prezența sa. Nu degeaba a ajuns în finală! Acum, se pregătește pentru marele premiu și a ales să facă un moment alături de unchiul lui celebru, Florin Salam.

Primele imagini cu cei doi, pentru prima oară pe aceeași scenă, au făcut deja furori, iar momentul ar putea intra în istoria concursului. Pe Instagram au fost publicate mai multe fotografii cu Adrian Petrache, Loredana Groza și Florin Salam, pentru pregătirea momentului.

„Adrian Petrache și Loredana au repetat pentru momentul special al finalei alături de nimeni altul decât unchiul acestuia, Florin Salam”, a fost mesajul transmis pe pagina X Factor România.

Marea finală aduce provocări noi

Vineri 18 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca vor lupta în marea finală X Factor! sezonul 9. Pentru marea finală fiecare va pregăti nu doar o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor, alături de alta împreună cu un invitat special. În acest sens pe scenă vor urca nume importante din lumea muzicală din România.

Care vor fi alegerile lor muzicale și cine îi va cuceri pe cei de acasă, telespectatorii vor afla vineri, de la 20.30, la Antena 1, în marea finală a celui de-al nouălea sezon. Câștigătorul va fi desemnat prin vot, iar admiratorii își pot susține favoritul cu un sms la numărul 1313 cu numele acestuia: Andrada, Adrian, Sonia sau Super 4.

Unde și cum petrecem de Revelion. Raed Arafat a spus-o clar și ne-a trasat indicații

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre