Simona Ionescu / Redactor Șef

Se schimbă tot! Sarah, fiica Anei Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „Îl iubim enorm și îl așteptăm acasă oricând simte că îi este dor de noi!”

Se schimbă tot! Sarah, fiica Anei Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „Îl iubim enorm și îl așteptăm acasă oricând simte că îi este dor de noi!”
Chiar dacă Anamaria Prodan s-a îndrăgostit și a spus tuturor ce sentimente nutrește pentru noul iubit, copiii încă suferă după tăticul Laurențiu.

Sarah, fiica Anamariei Prodan și-a făcut mama mândră. Va deveni o mare jucătoare de baschet.

Se schimbă tot! Sarah, fiica Anei Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „Îl iubim enorm și îl așteptăm acasă oricând simte că îi este dor de noi!”

Într-un interviu pentru Click, Sarah Dumitrescu și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre carieră, dar și viața de familie. Tânăra locuiește de la 18 ani în SUA și joacă baschet la echipa Cal Poly Mustangs. Se descurcă excelent, dar anul trecut a trecut printr-un moment dificil. A suferit o operație la un picior, la care a mai suferit în trecut o altă intervenție chirurgicală, dar încet-încet își revine. Sarah susține că are o viață extrem de ordonată și a fost nevoită să renunțe la toate plăcerile lumești.

„Am renunțat la tot. La vacanțe, la petreceri, la dulciuri”

„Este viața pe care am ales-o conștientă fiind că trebuie să renunț la “tot ce e pământesc frumos“. Pentru mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet. Și atât. Antrenament și scoală. Și nu mă deranjează. Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan. Da. Sunt fata Anamariei, dar am un nume puternic.

Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. După două accidentări, revin încet și bine, tocmai datorită faptului că am avut și am o viața aproape perfectă!

Am câteva zile de vacanță pe an și le trăiesc la maxim. Fără alcool (nu beau decât apă), fără nenorociri. Viața e frumoasă trăită frumos! Mereu în picioare. Niciodată în genunchi! Să știți că mama mea exact asta ne-a inoculat de mici. Demnitatea este cel mai frumos lucru pe care un om poate să-l dețină”, susține fata.

„Mama are standarde atât de înalte”

Dar nu îi pare rău de nimic, pentru că a fost învățată de Anamaria Prodan, care este un model pentru ea, să fie mereu în frunte. „Cea mai mare mândrie pentru un copil este să aibă așa o mamă cum este mama mea. Model demn de urmat pentru oricine vrea să fie numărul 1.

Este foarte greu clar, căci mama mea are standarde atât de înalte și, zilnic, își dorește din ce în ce mai mult de la noi. Sunt mândră de numele meu și am datoria și onoarea să-l duc mai departe, demnă! (…) De când am plecat la “boarding school“, de mică. Mama mi-a spus așa “de azi ești pe cont propriu ajutată de mine, dar totuși pe cont propriu. Te naști și mori singură și trebuie să te pregătești pentru ce e mai rău și greu în viață. Dar, treci peste tot cu capul sus!”, a mărturisit fata.

„Suntem blocați, noi, frații de tata Laurențiu”

Cât privește relația pe care o are acum cu Laurențiu Reghecampf, Sarah a mărturisit că acesta i-a blocat numărul de telefon atât ei cât și fraților săi. Dar ea speră că va veni momentul în care va realiza cât de mult l-a iubit familia iar dacă va dori să se întoarcă acasă, e binevenit. “Azi sunt puternică și mândră de mama și de frații mei.

De tatăl meu, care m-a ajutat enorm în cariera mea. Chiar și de Laurențiu care mi-a fost ca un tată, pâna când a greșit enorm și a căzut in lumea aia urâtă, de care noi nu vrem sa știm. (…) Suntem blocați noi, frații, de tatăl Laurențiu. Dar știm că o să vină ziua când o să înțeleagă cât l-am iubit și-l iubim și ce a însemnat el pentru noi.

Soarele familiei noastre. Noi și mama sperăm să înțeleagă că familia este cel mai important lucru de pe pământ și, chiar dacă a ales altceva, nu se poate uita că a făcut parte și va face mereu parte din familia noastră. Îl iubim enorm și îl așteptăm acasă oricând simte că îi este dor de noi!”, s-a destăinuit Sarah.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre