Simona Ionescu / Redactor Șef

Se strânge lațul în jurul lui Brigitte și Florin Pastramă. Au loc percheziții

Se strânge lațul în jurul lui Brigitte și Florin Pastramă. Au loc percheziții
E jale mare în sânul familiei Pastramă. După divorțul dintre Brigitte și Florin, care pare a fi amânat pe perioadă nedeterminată, sunt mari probleme cu oamenii legii.

Polițiștii BCCO București, cu sprijinul polițiștilor din cadrul SCCO Maramureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au efectuat luni 14 percheziții domiciliare, în municipiul București și județele Ilfov și Maramureș, la persoane bănuite de înșelăciune, falsificare de instrumente de autentificare străine și uz de fals.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi achiziționat sau ar fi facilitat achiziționarea a 8 autoturisme, accesând credite la instituții financiare din Germania.

Ulterior, ar fi înmatriculat și vândut autoturismele pe teritoriul României, folosind documente falsificate, fără a mai plăti ratele creditelor obținute, cauzând un prejudiciu total de 1.500.000 de lei.

Relu și Doina, frații lui Florin Pastramă, duși la audieri

Cei vizați, arată Stiripesurse.ro, sunt chiar cumnații lui Brigitte Pastramă. Conform unor surse judiciare citate, printre cei reținuți se află Relu Ștefan Pastramă și Doina Pastramă, frați ai lui Florin Pastramă, cel care este de trei ani soțul al lui Brigitte.

Potrivit oamenilor legii, în urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate înscrisuri, 2 ștampile ale unor societăți comerciale, 5 telefoane mobile, 2 memory stick-uri, 3.790 de euro, o cartelă SIM, un pistol cu gaz, pentru care nu s-a putut prezenta permis de port-armă și 2 autoturisme.

Pe lângă cei doi frați Pastramă, Relu și Doina, la sediul BCCO București, au mai fost conduse încă patru persoane, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.  Cinci din cele șase persoane au fost reținute, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate Judecătoriei Sectorului 2, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat

Amintim că la începutul lunii iunie, Brigitte Pastramă anunța că depune actele de divorț, urmând să ceară desfacerea căsătoriei de soțul ei, în fața unui notar public. Luna aceasta, Brigitte a revenit asupra deciziei și, după un maraton de postări de la nunta ei cu Florin Pastramă, a anunțat că e dragostea vieții ei, dând de înțeles că s-au împăcat. Ea a și distribuit, la InstaStory, imagini cu ei doi în patul conjugal.

Cumnatul Relu Pastramă, foarte important pentru Brigitte

„El este fratele meu nu numai in Hristos, ci persoana care a fost la greu si a crezut in ceea ce e bun in mine, si a demonstrat ca merita tot respectul si loualitatea mea.

Si nu voi permite nimanui, pe acest pamant sa spuna vreadata un cuvant nelalocul lui de el. Familia mea”, a titrat Brigitte Pastramă, pe Instagram, în ultima sa postare, acum patru zile, în care distribuie o imaginea cu ea mireasă, condusă de  fratele lui Florin Pastramă, Relu, cel vizat acum de ancheta polițiștilor.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre