Simona Ionescu / Redactor Șef

Se strânge lațul la o televiziune importantă din România. Angajații își depun demisiile fără să se uite înapoi

Se strânge lațul la o televiziune importantă din România. Angajații își depun demisiile fără să se uite înapoi
Una dintre cele mai cunoscute televiziuni din România e într-un mare impas. Situația e gravă.

O televiziune apreciată a ajuns să fie părăsită de angajații care au venit de la alte instituții cunoscute. De ce s-a ajuns aici.

Se strânge lațul la o televiziune importantă din România. Angajații își depun demisiile fără să se uite înapoi

Etno TV, televiziunea extrem de iubită de majoritatea românilor nu mai e nimic din ceea ce a fost odată. Dacă odinioară acolo nu aveai loc să arunci un ac, acum locul s-a transformat total. La demisii nu au recurs doar angajații postului, ci și cei din conducere, care vor să plece cât mai repede. Acest lucru s-a întâmplat la mai puțin de jumătate de an de când s-a relansat și s-a transformat într-un post generalist, iar mulți oameni au venit de la alte posturi de știri.

Oamenii sunt nemulțumiți de salarii

Potrivit surselor, toți cei care au plecat sau vor să plece de la EtnoTV au spus că sunt nemuțumiți de salarii.

Conform informațiilor oferite de pagina de media, unul dintre cei care au ales să părăsească postul este Marius Huc, care a venit în ianuarie ca și director de programe, după ce fusese coordonator editorial la Realitatea TV. Acum el se reîntoarce de unde a plecat, dar se pare că pe post de director de dezvoltare.

Cine mai rămâne la Etno TV

Același drum îl alege și Dida Constantin, fost redactor șef al Etno TV. Aceasta a lucrat o perioadă la Metropola și are o experiență de ani buni în trustul Intact. Aceasta se va reîntoarce la Antena 3. Din ceea ce se cunoaște până în acest moment, au ales să rămână la Etno TV, pe partea de emisiuni informative Alex Ferariu şi Dana Chera, fostă Dana Grecu.

„În televiziune, sezoanele au cam trei luni. Este normal să ajustăm costurile după un sezon. Unele programe au performat, altele mai puţin. Este vorba şi de programe tradiţionale Etno, de muzică, dar şi de unele informaţionale”, a declarat cu ceva timp în urmă Felix Rache, acţionar Etno TV.

Sursă foto: youtube

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre