Simona Ionescu / Redactor Șef

Se tulbură apele la Survivor. Fanii nu tolerează atitudinea Tigrilor la vestea plecării lui TJ Miles

Se tulbură apele la Survivor. Fanii nu tolerează atitudinea Tigrilor la vestea plecării lui TJ Miles
După ce TJ Miles a fost eliminat de la Survivor 2022, fanii au luat atitudine și au început să arunce cu săgeți.

Acuzații grave la Survivor România. Tigrii au fost criticați grav pe rețelele de socializare.

Se tulbură apele la Survivor. Fanii nu tolerează atitudinea Tigrilor la vestea plecării lui TJ Miles

După ce TJ Miles a plecat de la Survivor România, au început discuțiile aprinse, iar fanii i-au criticat grav pe Tigrii, ajungând chiar să spună despre comportamentul acestora că a fost „mizerabil”. Povestea a început după ce colegii lui TJ Miles s-au bucurat de plecarea acestuia, iar fanii nu au putut să „înghită” acest lucru.

„Nu am fost fană TJ și recunosc că voiam să rămână Nedelcu, însă sunt foarte dezamăgită de atitudinea colegilor din echipa tigrilor. Totuși a fost colegul lor în ultimele săptămâni și consider că ar fi trebuit să aibă alte reacții, chiar dacă dintre cei doi îl preferau pe Nedelcu. Chiar mi-a părut rău de situația urâtă în care a fost pus TJ și peste care el a trecut cu demnitate”, a notat un fan pe rețelele de socializare.

Unii internauți regretă că i-au susținut pe Războinici

Supărarea fanilor a fost atât de mare încât unii au început chiar să regrete că au fost trup și suflet alături de Războinici. Ei spun că Tigrii au ajuns până acolo încât l-au făcut pe TJ să se simtă în plus, iar caracterele celor din echipă lasă de dorit „Wow, ce reacție au avut Tigrii…Înțeleg că l-au vrut pe Nedelcu alături de ei, este normal, dar l-au făcut pe TJ să se simtă în plus.

Urât, foarte urât. Începe să-mi pară rău că am ținut tot timpul cu Războinicii, caracterele lor abia acum încep să se vadă”, a fost de părere un alt fan. Un alt susținător a fost și mai dur, acesta fiind de părere că Tigrii sunt cu adevărat „mizerabili”: „Mizerabili sunteți! Ștefania, Oana și fătălăii ăia, n-aveți pic de decență! Puteați să vă abțineți până pleca TJ! Sunteți demni de milă! Mi-e greață de voi!”.

Sursă foto: protv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre