Simona Ionescu / Redactor Șef

Secretele ies la iveală. Simona Halep face schimbări radicale în viață. Nimic nu o mai poate da înapoi

Secretele ies la iveală. Simona Halep face schimbări radicale în viață. Nimic nu o mai poate da înapoi
Ruptura definitivă de Toni Iuruc i-a rupt sufletul Simonei Halep, care vrea să fugă de tot. Ce se întâmplă cu sportiva.

Simona Halep și Toni Iuruc ar fi trebuit să aibă cununia religioasă pe 13 septembrie la Casinoul din Sinaia, dar visul frumos s-a spulberat.

Simona Halep se scutură de probleme și a luat o hotărâre decisivă. Nimic nu o mai poate da înapoi

După ce ProSport a anunțat că Simona și Toni se despart, afaceristul a dat prima declarație în Fanatik. „Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică…. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a declarat acesta.

Nu se știe cu exactitate care este motivul despărțirii, dar sursele spun că cei doi ar fi început să aibă probleme de câteva luni. Acum, Simona vrea să facă schimbări cât mai mari în viață, de aceea, ar vrea să plece din țară.

Vrea să se mute pe Coasta de Azur

Potrivit informațiilor oferite de Orange Sport, ea s-a hotărât să se mute pe Coasta de Azur, un loc pe care-l adoră, unde se pregătește alături de antrenorul Patrick Mouratoglou, la academia sa de tenis.

Sursele susțin că ea ar fi adus la cunoștință familiei decizia luată, iar mama vedetei ar fi ajuns la Nisa, Simona prezentându-i locul unde și-ar dori să se stabilească. În ultimul an, sportiva a stat mai mult la Nisa și se pare că toți colaboratorii săi fac acum parte din academia antrenorului.

„Am ajuns la cea mai bună”

Simona a fost fascinată de condițiile de pregătire de la academia antrenorului încă de la primele antrenamente.  „Săptămâna aceasta am intrat pentru prima dată într-o academie. Din fericire am ajuns la cea mai bună. Toți cei de la @MouratoglouAcad își pun inima și sufletul în asta în fiecare zi! Mulțumesc tuturor pentru că m-au primit într-un mod atât de cald. M-am simțit ca și cum aș fi fost aici dintotdeauna”, dezvăluia Simona pe pagina ei de Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre