Simona Ionescu / Redactor Șef

Secretele siluetei prințesei Mary a Danemarcei. A făcut spectacol în costum de baie. Nimeni nu îi dă 51 de ani

Secretele siluetei prințesei Mary a Danemarcei. A făcut spectacol în costum de baie. Nimeni nu îi dă 51 de ani
Mary a Danemarcei și-a etalat fizicul care îi sfidează vârsta într-un costum de baie mulat pe corp, marți, în timp ce se bucura de o baie răcoritoare în ocean, în timpul unei vacanțe de familie în Ibiza.

Prințesa, de origine australiană, a optat pentru un costum de baie dintr-o singură bucată de culoare măslinie de la brandul danez Copenhagen Cartel. Ea a purtat anterior acest articol de îmbrăcăminte pe Palm Beach din Sydney în decembrie 2022. Mamă a patru copii, prințesa s-a bucurat de plajă alături de soțul său, prințul Frederik al Danemarcei.

Prințesa face jogging, călărește și merge mult pe joss

Aspectul ei tineresc se datorează în mare parte unui regim de fitness și de dietă dedicat, care o menține în formă pe viitoarea regină. Prințesa Mary este adepta unui regim de exerciții fizice specifice care include mersul pe jos, joggingul și călăria.

Prințesa Mary a Danemarcei arată spectaculos la 51 de ani

De altfel, în timpul călătoriei de familie a prințesei în Down Under de Crăciun, Mary a fost văzută făcând jogging prin Sydney cu fiul ei, dar și plonjând cu capul înainte în valurile de la Palm Beach. De-a lungul anilor însă, Maru a încercat mai multe sporturi, de la tenis până la alergări de caritate. De asemenea, se pare că are un antrenor personal care o ajută să se mențină în formă.

A adoptat dieta daneză

În ceea ce privește dieta sa, rapoartele au sugerat că prințesa trebuie să mulțumească dietei daneze pentru imaginea sa, un regim care se concentrează pe alimente naturale de proveniență locală și ușor de obținut.

„Oamenii care trăiesc în Danemarca au tendința de a mânca mai mult pește, în special pește gras, cum ar fi somonul, și mai puțină carne decât o dietă occidentală tipică. În dieta daneză, accentul este pus pe carnea de înaltă calitate atunci când se consumă carne – și pe opțiuni slabe.

Danezii au un aport mai mic de carbohidrați și un aport mai mare de grăsimi bune

O privire mai atentă asupra dietei arată că danezii au de obicei un aport mai mic de carbohidrați și un aport mai mare de grăsimi bune, cum ar fi nucile și semințele, și de proteine. Dieta daneză include fructe și încurajează gustările cu fructe de pădure, care sunt bogate în antioxidanți care pot proteja împotriva bolilor”, a declarat dieteticianul Lyndi Cohen pentru Femail.

Prințesa moștenitoare Mary fotografiată împreună cu Prințul moștenitor Frederick al Danemarcei și fiul lor, Prințul Vincent, la o alergare de dimineață în Sydney, în decembrie 2022

De asemenea, cei care adoptă dieta daneză consumă multe rădăcinoase, precum morcovi, păstârnac, dar și cartofi. Pe de altă parte, pâinea de secară este un aliment de bază în dietă, în principal pentru că este mult mai bogată în nutrienți, cum ar fi vitaminele din grupa B, fierul, fitochimicale și magneziu.

Dieteticianul a explicat că, dacă prințesa Maria urmează dieta daneză, e posibil să mănânce multe fructe și legume și să consume mult pește gras, cartofi, nuci și semințe și brânză. Cu toate acestea, prințesa a fost văzută savurând și cine fastuoase și consumând și un pahar cu vin roșu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre