Simona Ionescu / Redactor Șef

Selena Gomez atacă rețeaua Facebook. Cântăreața a adus acuzații grave

Selena Gomez atacă rețeaua Facebook. Cântăreața a adus acuzații grave
Selena Gomez are o mare problemă cu Facebook, spunând că platforma este „responsabilă pentru mii de decese”.

Selena Gomez a distribuit pe Twitter un videoclip de la BBC News cu CEO-ul Center for Countering Digital Hate, Imi Ahmed spunând că, companiile de social media (precum Facebook), susțin că fac tot ce stă în puterea lor să elimine dezinformarea despre COVID-19, dar, „în realitate, nu fac absolut nimic”.

Selena Gomez spune că Facebook răspândește minciuni

Cântăreața le-a spus milioanelor de tineri fani: „Dezinformarea științifică va costa vieți. Cei de la @Facebook au spus că ei nu permit să se răspândească minciuni despre COVID-19 și vaccin pe platformele lor. Deci, cum se întâmplă toate acestea? Facebook va fi responsabil pentru mii de decese dacă nu ia măsuri acum!”.

În segmentul distribuit pe Twitter, Ahmed a susținut că platformele de socializare nu au făcut „absolut nimic” pentru a opri răspândirea informațiilor false referitoare la vaccinuri în timpul pandemiei.

Selena Gomez și UNICEF

Selena Gomez a fost ambasador al organizației caritabile pentru copii Unicef ​​din anul 2009, pe vremea în care era doar o adolescentă. Vedeta și-a exprimat clar părerile despre justiția socială. În această vară, Selena a dat propriile conturi de socializare activiștilor și liderilor de culoare timp de două săptămâni, pentru a-și răspândi mesajul.

În aprilie 2012, Selena Gomez a sprijinit campania de urgență a UNICEF pentru salvarea de vieți în regiunea Sahel din Africa de Vest și Centrală, unde există și în prezent o criză nutrițională. Selena a accesat conturile ei de pe rețelele de socializare pentru a promova „Sună alarma”, un apel internațional pentru a strânge fonduri pentru a preveni decesul unui milion de copii din cauza malnutriției.

Din secretele vedetelor. Ce dietă are Anda Adam ca să se mențină așa suplă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre