Simona Ionescu / Redactor Șef

Selena Gomez, ipostaze fierbinți în camera de hotel din Paris. FOTO

Selena Gomez, ipostaze fierbinți în camera de hotel din Paris. FOTO
Selena Gomez este mai fericită ca oricând. Este tânără, frumoasă și cu un corp de invidiat pe care îl etalează la tot pasul. Aflată în Paris zilele acestea, cântăreața nu a existat să se pozeze fără haine, într-un moment intim, în camera sa din hotelul de lux în care s-a cazat.

Selena Gomez, cunoscută pentru repertoriul său apreciat, dar și pentru relația tumultuoasă cu Justin Bieber, iubește din nou și este cât se poate de fericită. Cântăreața și-a făcut publică relația cu noul său iubit, Benny Blanco, la data de 7 decembrie a anului trecut. 

Selena Gomez și Benny Blanco împărtășesc o pasiune comună pentru muzică, ceea ce i-a adus împreună de nenumărate ori de-a lungul anilor, fapt ce a dus într-un final la o frumoasă poveste de dragoste.

Cine este Benny Blanco, noul iubit al cântăreței

Benjamin Joseph Levin, cunoscut sub numele de Benny Blanco pentru fanii săi, s-a născut la 8 martie 1988 și se remarcă printr-o carieră artistică impresionantă, având colaborări notabile atât în America, cât și în alte părți ale lumii. Benny Blanco este producător muzical și și-a început cariera în anul 2000, contribuind la producția și compunerea unui număr de melodii remarcabile din acea perioadă. Chiar dacă este recunoscut ca producător muzical, în 2018 a decis să se lanseze și ca artist propriu-zis, debutând în industria muzicală cu piesa „Eastside”, în colaborare cu Halsey și Khalid.

Selena Gomez și Benny Blanco

De-a lungul carierei sale, Benny Blanco a colaborat cu numeroși artiști de renume internațional, inclusiv Ed Sheeran, Halsey, Katy Perry, Maroon 5, Christina Aguilera, Kesha, Britney Spears, Rihanna, Sia, Kanye West, Avicii, Selena Gomez, Adam Lambert și Charlie Puth. De asemenea, a lucrat și cu doi dintre foștii parteneri ai Selenei Gomez, The Weeknd și Justin Bieber.

Benny Blanco și Selena Gomez au apărut împreună în videoclipul melodiei „I Can’t Get Enough”, o colaborare alături de J Balvin și Tainy. În 2023, fanii au început să aibă tot mai multe suspiciuni cu privire la adevărata lor relație, mai ales după ce Benny Blanco a fost invitat la ziua de naștere a Selenei Gomez. Relația a fost confirmată chiar de către cântăreață, în luna Decembrie a anului trecut. 

Mini-vacanță romantică la Paris 

La numai două luni de la confimarea oficială a relației, Selena a ales să se relaxeze câteva zile în Paris. Deși vedeta nu a confirmat că este însoțită de catre iubit, presa internațională a speculat imediat că ar fi vorba despre o escapadă romantică. Indiferent de companie însă, Selena a profitat de momentele de liniște din capitala iubirii și a renunțat la inhibiții. Drept dovadă, ultimele fotografii împărtășite de vedetă pe contul de Instagram o înfățișează pe aceasta în camera de hotel, în ipostaze fierbinți. 

Sursa foto: Instagram

Într-una dintre imagini, artista și-a arătat spatele în timp ce își ținea brațele în aer într-o cadă plină cu spumă. Reflexia ei se poate observa în oglinda hotelului de lux în timp ce pozează fără griji.

Gomez a postat, de asemenea, o fotografie cu ea răsfățându-se cu un croissant și o cafea cu lapte la un local parizian și alta în care mergea pe stradă cu Turnul Eiffel iconic în fundal. „40 de ore. Paris. LOVE ON 2/22 🤍🔒”, a scris ea în dreptul imaginilor. “Love on” (nr. Iubire pe), viitorul single al lui Gomez, va fi lansat pe 22 februarie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre