Simona Ionescu / Redactor Șef

Senatoarea Diana Șoșoacă va fi distrusă când va afla ce-i pregătește soțul. „Se crede zeiță, trăiește din show”

Senatoarea Diana Șoșoacă va fi distrusă când va afla ce-i pregătește soțul. „Se crede zeiță, trăiește din show”
După ce și-a dat afară partenerul de viață din partidul SOS România, soțul Dianei Șoșoacă a pus piciorul în prag. Ce o așteaptă pe senatoare.

Diana Șoșoacă a făcut o mare greșeală, iar acest lucru ar putea să o coste divorțul de soț. Bărbatul anunță că vrea să divorțeze.

Soțului Dianei Șoșoacă i-a ajuns cuțitul la os. A fost umilit, iar acest lucru nu va rămâne fără urmări. Silvestru Șoșoacă nu mai poate să suporte comportamentul soției și spune că s-a schimbat radical, în casă fiind certuri fără oprire.

Mai mult, Silvestru susține că partenera de viață „a făcut jocurile PSD-ului”, acesta fiind „necazul cel mai mare”. Din punctul său de vedere, Diana Șoșoacă „nu poate să vorbească argumentativ cu nimeni. (…) A acoperit scandalul comasării alegerilor cu nebunia asta, cu certurile noastre”, a afirmat Silvestru Șoșoacă, potrivit RTV.

„I-a prostit pe oamenii ăia, și-a bătut joc de ei”

Silvestru Șoșoacă susține că „cel mai probabil” va divorța de soția lui, care „la un simulacru de consiliu”, i-a obligat pe toți „nu doar să voteze împotriva mea, ci să mă elimine. Ea i-a prostit pe oamenii aia, și-a bătut joc de ei.

Pe Diana Șoșoacă o paște divorțul…

A fost o execuție mediatică pe televiziunile astea online”. Bărbatul războinicei senatoare susține că aceasta „trăiește din show, în rest nu poate să facă nimic. Când am luat-o de soție era cu totul alta. De atunci se crede zeiță și se poartă foarte urât. Aproape nimeni nu mai e în jurul ei”.

„Agresiuni verbale, da”

Și pentru că a găsit-o „Macovei, în urma divorțului va trece la Macovei, la numele de fată”. Dacă între cei doi au existat „agresiuni verbale”, Silvestru Șoșoacă spune că „nu și-ar fi permis” să se ajungă și la cele fizice. Scandalul dintre cei doi a pornit după ce senatoarea l-a suspendat pe soț din conducerea SOS România, cu câteva zile în urmă.

Ea și-a motivat decizia pentru a-l salva de serviciile secrete. Diana Șoșoacă a mărturisit că partenerul de viață e foarte supărat din cauza acestei decizii, dar vor rămâne o familie. Se pare că senatoarea nu știe ce are de gând să facă omul de lângă ea…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre