Simona Ionescu / Redactor Șef

Serena Williams, apariție de senzație pe terenul de tenis

Serena Williams, apariție de senzație pe terenul de tenis
Celebra jucătoare de tenis este tot mai activă pe rețelele sociale. Aceasta a „încins” internetul, zilele trecute, cu o apariție într-o rochie extrem de scurtă, însă ceea ce a urmat e cu adevărat senzațional.

Serena Williams are apariție de senzație pe terenul de tenis, și nu e singură. Aceasta apare alături de fiica sa, iar fanii sunt în delir.  Setul de trei imagini de pe terenul de tenis a strâns peste 600.000 de aprecieri. Serena Williams are o mare comunitate online de urmăritori. Numai contul ei de Instagram este urmărit de aproape 13 milioane de fani.

Serena Williams, apariție de senzație pe terenul de tenis

Deseori, celebra sportivă distribuie imagini din intimitatea casei și familiei sale. Iar fiica sa, Olympia, e tot mai des prezentă în imaginile postate de mama sa.

Serena Williams, apariție de senzație pe terenul de tenis

De data aceasta, Serena Williams a arătat cum se antrenează ea pentru următorul turneu la care va participa, în așteptarea premiilor Grammy. Este vorba de turneul de la Miami  care se va desfășura în perioada 23 martie – 3 aprilie. Amintim că americanca a părăsit Australian Open în faza semifinalelor, fiind învinsă de Naomi Osaka. În sferturi, Serena trecuse de Simona Halep.

Pentru a se menține în formă, Serena Williams ia racheta de tenis în mână cât de des e posibil Iar fiica ei îi este partener de nădejde. Ieri, cele două s-au prezentat fanilor într-o apariție de senzație. Cele două au îmbrăcat rochii de gală, cu volane. Serena a optat pentru o rochie cu trenă, de culoare crem, iar mica Olympia a purtat o rochiță amplă, roz fucsia. Mama a încălțat sandale cu toc înainte să ia racheta de tenis în mână.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Fosta lideră a ierarhiei WTA dansează împreună cu fiica sa, pe terenul de tenis, iar distracția pare maximă. Alexis Olympia Ohanian, fiica Serenei, este și ea, ca și mama ei, pasionată de sport și de modă. Aceasta o însoțește pe cea care i-a dat viață în turnee, dar apare și în prezentările de modă în care deseori vedeta e invitată.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Prințul Nicolae al României s-a făcut apicultor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre