Serena Williams, mamă pentru a doua oară. Vedeta i-a urat bun venit fetiței sale într-un mod inedit

Serena Williams, mamă pentru a doua oară. Vedeta i-a urat bun venit fetiței sale într-un mod inedit
Serena Williams a anunțat vestea pe rețelele de socializare la 22 august, prin intermediul unui scenariu în care apar soțul ei, Alexis Ohanian, și copilul ei cel mare, Olympia.

Într-un videoclip postat pe TikTok, fosta vedetă de tenis se alătură cofondatorului Reddit în timp ce stă pe o canapea. Fiica lor în vârstă de cinci ani se așează mai târziu lângă ei înainte ca Williams să se scuze un moment. Ea se întoarce ținând în brațe cea mai nouă „achiziție” a familiei lor.

Copilul este înfășurat într-o pătură albă. Olympia sărută bebelușul, apoi, rulează un montaj de fotografii. „Bine ai venit, îngerul meu frumos”, a scris Serena Williams în legendă la postare. Fanii au fost extrem de bucuroși de vestea primită.

@serena

Welcome my beautiful angel

♬ original sound – Serenawilliams

A fost anunțat și numele fetiței

Fericitul tătic a împărtășit la rându-i vestea pe Instagram-ul său și a dezvăluit și numele bebelușului. „Bine ai venit, Adira River Ohanian. Sunt recunoscător să spun că avem o fetiță nou-născută fericită și sănătoasă și o mamă fericită și sănătoasă. (…)@serenawilliams mi-ai oferit acum un alt dar incomparabil, ești GMOAT.

Mulțumesc întregului personal medical uimitor care a avut grijă de soția mea & fiica noastră. Nu voi uita niciodată momentul în care i-am prezentat-o pe @olympiaohanian surioarei ei.”, a mai spus partenerul Serenei. Potrivit Nameberry, Adira este un nume ebraic care înseamnă „puternic”.

Prima fetiță a celor doi s-a născut pe 1 septembrie 2017, iar tatăl a întâmpinat-o cu un alt mesaj de iubire. „Bine ai venit, Alexis Olympia Ohanian, Jr. suntem atât de fericiți să te cunoaștem. Fetița noastră este deja partenera perfectă a mamei”, a scris Ohanian pe Instagram la două săptămâni după naștere.

Rihanna și iubitul său

Rihanna și-a ținut în brațe bebelușul

Potrivit People, Rihanna și iubitul A$AP Rocky sunt părinți pentru a doua oară. Cuplul mai are și un fiu de 15 luni, RZA, născut în mai 2022. TMZ a raportat știrea pentru prima dată pe 21 august. Potrivit agenției, RiRi a născut pe 3 august un copil, al cărui nume nu a fost încă anunțat.

Rihanna a anunțat că este din nou însărcinată pe cea mai mare scenă din lume, accesibilă doar unei vedete de calibrul ei: în timpul prestației de la Super Bowl Halftime Show. Purtând o salopetă roșie și o placă de piept, ea și-a arătat burtica de bebeluș și, în timp ce mulți spectatori au ezitat cu prudență și respect să speculeze, reprezentantul ei a confirmat vestea imediat după spectacol.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre