Simona Ionescu / Redactor Șef

Serena Williams se plimbă în mașina viitorului. Doar trei persoane în lume au așa ceva

Serena Williams se plimbă în mașina viitorului. Doar trei persoane în lume au așa ceva
Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au fost văzuți prima dată la sfârșitul anului trecut plecând cu o mașină cum rar vezi. E vorba de un automobil futurist și în afară de vedetă, doar două persoana mai au așa ceva.

Mașina în care se plimbă Serena Williams este un strălucitor Cybertruck Tesla. Alexis, unul dintre fondatorii Reddit, a făcut parte din primul lot de clienți care au primit cea mai nouă ediție a vehiculului.

Soțul Serenei a fost condus la mașină de însuși Elon Musk

Serena Williams se plimbă în mașina viitorului

Pe 30 noiembrie, el a fost prezent la un eveniment transmis în direct la fabrica Tesla din Texas, unde Elon Musk l-a condus personal la noul său Cybertruck. Cea mai recentă versiune a automobilului futurist și zbuciumat al Tesla costă 49.890 de dolari pentru un automobil cu tracțiune spate și 68.890 de dolari pentru unul cu tracțiune integrală.

Alexis Ohanian este unul dintre puținii oameni de pe Planetă care dețin un astfel de model care are un design atipic, iar soțul Serenei Williams este al treilea cumpărător din primul lot. Serena și Alexis s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii cu vedete din New Orleans în noiembrie 2017, la două luni după ce s-a născut Olympia.

Serena vrea să cumpere o echipă de baschet

Serena Williams spune că ar fi „super interesată” să dețină o echipă WNBA. De când a evoluat în afara tenisului, Serena Williams a devenit un investitor prolific în interiorul și în afara lumii sportive, cu participații la clubul de fotbal Angel City FC și la franciza de golf Los Angeles Golf Club (LAGC). „Aș fi absolut (interesată). Cu o piață potrivită, aș fi cu siguranță super interesată de asta”, a spus ea, recunoscând „momentul” pe care îl trăiește baschetul feminin după un turneu NCAA de succes care a doborât tot felul de recorduri de audiență.

„Sportul feminin este un pariu prea sigur pentru mine când vine vorba de investiții”

Serena vrea să cumpere și o echipă de baschet

Chiar înainte de a se retrage din tenis, compania lui Williams, Serena Ventures, a investit în 66 de startup-uri, inclusiv 16 unicorni, companii evaluate la peste 1 miliard de dolari. De asemenea, ea a căutat să susțină antreprenorii subreprezentați în mod tradițional, 78% dintre startup-urile în care Serena Ventures a investit au fost înființate de femei și persoane de culoare. Și, ca investitor experimentat, Williams spune că sportul feminin este „un pariu prea sigur pentru mine când vine vorba de investiții”.

Fiica sa, Olympia, coproprietar atât la Angel City FC, cât și la LAGC

„Nu există niciun factor de risc. Sportul feminin este interesant, femeile sunt interesante de urmărit. Care este diferența? … Cred că și mai mulți oameni au urmărit baschetul feminin universitar decât cel masculin. Deci cred că oamenii își dau seama că este interesant de urmărit”, susține Serena. Pe lângă faptul că a investit ea însăși în toate aceste întreprinderi, Williams a investit în numele fiicei sale de șase ani, Olympia, ceea ce o face coproprietar atât la Angel City FC, cât și la LAGC.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre