Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Serena Williams făcută praf de românce! Simona Halep i-a luat titlul, Mădălina Ghenea i-a luat marea iubire

Exclusiv. Serena Williams făcută praf de românce! Simona Halep i-a luat titlul, Mădălina Ghenea i-a luat marea iubire
Mădălina Ghenea este considerată una din cele mai frumoase femei de pe planetă, și pe drept cuvânt. Actriță și model, aceasta are un trup superb, pe care, mai nou, și-l etalează aproape dezbrăcat, în reclame incitante la o celebră companie care vinde costume de baie și lenjerie intimă.

Iubitul Mădălinei Ghenea, tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, îi calcă pe urme. Inspirat de iubita sa care se dezbracă cu nonșalanță în văzul lumii, se dezbracă și el. Efectul: toate femeile sunt invidioase după ce au putut să vadă ce are românca în pat. Recent, Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au fotografiat pe covorul roșu la ultima ediție a Festivalului de Film de la Veneția. Sunt frumoși amândoi, cu corpurile atent lucrate la sală și pe terenul de tenis, le stă minunat împreună.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au participat împreună la ultima ediție a Festivalului de Film de la Veneția

A ieșit soarele și pe strada ei

După ani de zile în care nu a fost într-o relație, Mădălina Ghenea parte să se implice total și asumat în povestea de dragoste cu fostul număr 3 ATP. Aparent relația lor a izbucnit dintr-o dată, însă există indicii rezonabile referitoare la vechimea relației. Sportivul a distribuit multe imagini din vizitele sale la Milano din toamna anului trecut.

Și nu doar din Milano. S-a aflat odată cu Mădălina Ghenea în Emiratele Arabe, iar lista poate continua.

Mădălina Ghenea și iubitul ei Grigor Dimitrov se iubesc pasional și o arată

S-a iubit cu Serena Williams

Pe de cealaltă parte, înaintea româncei, bulgarul a fost împreună cu Lolita Osmanova, fiica unui oligarh rus. Dar acum lucrurile stau altfel. „Magia plutește în aer când sunt cu tine, Mădălina Ghenea”, a scris Grigor Dimitrov, pe pagina sa oficială de Instagram.

În trecut, sportivul numit și „playboy-ul sportului alb”, s-a iubit cu Serena Williams. Potrivit presei internaționale, bulgarul ar fi fost cel puțin una dintre marile iubiri ale tenismenei, însă timpul a dovedit că pentru el, Serena a fost doar „un trofeu”.

Pe lista cuceririlor lui au mai fost și Maria Sharapova, dar și cu artista Nicole Scherzinger, fostă iubită a lui Lewis Hamilton.

Ghenea și Dimitrov, fotografia momentului, de pe Wimbledon

Primele zvonuri privind noul cuplu au apărut  în timpul turneului Masters de la Madrid, unde sportivul din țara vecină l-a înfruntat pe Carlos Alcaraz (Spania, 2 ATP), scor 2-6, 5-7 în turul trei, iar Mădălina a urmărit meciul chiar din loja lui Grigor, împreună cu staff-ul acestuia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)

Ulterior, l-a însoțit pe acesta la Wimbledon și i-a fost lături cu încurajări și mai mult decât atât. Marți, Mădălina a distribuit pe rețelele sociale o fotografie de senzație surprinsă chiar pe terenul de tenis de la Wimbledon, în care se sărută pasional cu iubitul ei tenismen, bulgarul Grigor Dimitrov.

Iubitul Mădălinei Ghenea îi calcă pe urme

Grigor Dimitrov este considerat cel mai bine clasat jucător bulgar din istorie. Cea mai bună clasare a sa la simplu în clasamentul ATP este locul 3 mondial, 20 noiembrie 2017. În prezent se menține pe un fruntaș loc 20 în același clasament. Alături de o iubită cu un trup perfect, bulgarul nu a zis „nu” când i s-a oferit un contract de reprezentare.

Zilele acestea se dezbracă și pozează pentru Lacoste, el urmând să apară, la bustul gol, într-o serie de imagini publicitare. Așa cum iubita lui dezvăluie pe conturile de socializare cu ea în lenjerie intimă sau în costume de baie minimaliste, sportivul a distribuit și el imagini în care își arată trupul perfect sculptat cu pătrățele care fac toate femeile să o invidieze pe românca Mădălina Ghenea pentru frumusețea pe care o are în pat.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre