Simona Ionescu / Redactor Șef

Serghei Mizil nu-i poate ascunde nimic soției. Doamna lui are puteri paranormale

Serghei Mizil nu-i poate ascunde nimic soției. Doamna lui are puteri paranormale
De când a cunoscut-o pe Cora, Serghei Mizil s-a schimbat radical și a devenit un familist convins.

La 60 de ani, Cora, soția lui Serghei Mizil arată ca o adolescentă. Ea este mână de fier în casă.

Serghei Mizil nu-i poate ascunde nimic soției. Motivul e unul foarte interesant

La prima vedere, Serghei Mizil e un bărbat dur, căruia nimeni nu-i poate sta în cale. Singura persoană care i-a pus capac a fost soția sa, Cora, în fața căreia afaceristul capitulează. În plus, chiar dacă a ajuns la 60 de ani, aceasta pare că a descoperit secretul tinereții. Corei nu-i place însă să apară în lumina reflectoarelor, preferând să-și vadă de ce știa să facă cel mai bine. Iar meseria ei e una deosebită, Cora fiind specialistă în ezoterism.

„Am simţit mereu energii, dar nu m-a interesat. La un moment dat, m-am dus la un supermarket şi am stat ceva pentru că la un moment dat am intrat într-o stare şi am auzit voci, n-am găsit explicaţii. Bineînțeles că primele lucruri la care m-am gândit a fost că aveam o variaţie hormonală.

A fost un mesaj clar, am simţit mesajul de la cap până la inimă, mi s-a făcut pielea de găină. Am impresia că trebuia de mult să mă apuc de treaba asta. Mai întâi am încercat să neg, pentru că nu înţelegeam. După câteva ore mi-am dat seama că nu e asta soluţia, nu poţi să fugi din faţa propriei tale fiinţe. Nimeni nu m-a liniştit, s-a legat cumva cu alte semne (…)”, a declarant aceasta.

“Nu ştiam ce se întâmplă, apoi m-am dus la diverse persoane să-mi prezinte anumite teorii”

Ulterior, a început să caute explicații la diverse persoane, pentru că vroia să înțeleagă ce se întâmplă cu ea. Iar acum, frumoasa nevastă a lui Serghei a ajuns să acorde consiliere de două ori pe săptămână. „Eu am început să mă documentez, să caut explicaţii, mi se părea că sistemul meu de noţiuni nu era complet.

Nu ştiam ce se întâmplă, apoi m-am dus la diverse persoane să-mi prezinte anumite teorii. E clar că lucrurile se întâmplă pe baza logicii şi cumva trebuia sa ajung să înţeleg măcar un fir din toată chestia asta. Nu i-am spus lui Serghei, el are experienţe, dar le neagă. Acord consiliere de două ori pe săptămână în acest sens”, a povestit Cora la o emisiune TV.

Sursă foto: newscaffe

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre