Bradley Cooper, care filmează și regizează în prezent viitorul film Netflix „Maestro” se transformă total pentru a interpreta rolul faimosului Leonard Bernstein. Imaginile de pe platoul de filmare arată un Bradley îmbătrânit, cu multe riduri și un păr grizonat, semănând izbitor cu cel al cărui rol îl interpretează, compozitorului de pe Broadway, Leonard Bernstein.
Magia machiajului de film
Bradley nu este singurul care a trecut prin magia machiajului și a părului pentru acest film. Colega sa, Carey Mulligan, care o interpretează pe soția lui Bernstein, Felicia Montealegre, poate fi văzută și ea în fotografie, cu o coafură bob vintage. Bradley a dat de înțeles că el și Carey vor filma și unele scene în care nu vor fi îmbătrâniți de machiaj, deoarece „Maestro” îl va arăta pe Leonard în diferite etape ale vieții sale.
Spielberg îi îndeplinește dorința lui Cooper
Inițial, filmul urma să ajungă pe mâinile lui Steven Spielberg, până când Bradley și-a exprimat interesul de a regiza proiectul. Talentatul Cooper a mărturisit ziariștilor de peste ocean:
„I-am [spus lui Steven]: ‘Întotdeauna am simțit că aș putea juca rolul unui dirijor, dar pot să cercetez materialul și să văd dacă pot să îl scriu și să îl regizez?’. Întrebarea e: ‘M-ai lăsa să fac asta?’.” Și, din fericire pentru el, Spielberg, regizorul lui „West side story”, i-a îndeplinit dorința. „A fost destul de amabil să mi-l dea mie”, a declarat Bradley, „și asta fac de patru ani și jumătate”. Se așteptă ca filmul să fie lansat anul viitor.
Leonard Bernstein, cunoscut mai ales pentru povestea muzicală „West Side Story” („Poveste din cartierul de Vest”), a murit în 1990, la vârsta de 72 de ani. Printre cele mai cunoscute opere ale sale sunt muzicalurile „On the Town” (1944; filmat în 1949), „Wonderful Town” (1953; filmat în 1958), „Candide” (1956) și foarte popularul „West Side Story” (1957; filmat în 1961), scris în colaborare cu Stephen Sondheim și Jerome Robbins.
surse foto: netflix, bradley cooper, wikipedia
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook