Simona Ionescu / Redactor Șef

Sezon surpriză pentru ediția cu numărul 12 „Chefi la cuțite”. Cine va prezenta cel mai iubit show culinar

Sezon surpriză pentru ediția cu numărul 12 „Chefi la cuțite”. Cine va prezenta cel mai iubit show culinar
Cel mai urmărit show culinar, Chef la cuțite revine în curând pe micile ecrane, spre marea bucurie a fanilor.

Cel de-al 12-lea sezon va fi unul cu totul și cu totul spectaculos, iar producătorii le promit că vor rămâne uimiți.

Toamna lui 2023 vine cu o mare bucurie pentru telespectatori. Începe sezonul cu numărul 12 „Chefi la cuțite”, un sezon surpriză atât pentru fanii emisiunii, cât și pentru concurenți și jurați.

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, emisiunea a fost filmată chiar înainte de plecarea echipei și a producătoarei Mona Segall la o altă emisiune preferată a românilor, America Express. Ineditul constă în faptul că formatul show-ului va fi cu totul diferit ca cele dinainte, pentru că producătoare a rescris din conceptul emisiunii.

”Sezonul nou este foarte diferit de celelalte”

„Sezonul 12 va debuta pe 4, 5 si 6 septermbrie, când vor fi difuzate primele trei episoade. Sezonul nou este foarte diferit de celelalte. Mona Segall a rescris o mare parte din conceptul emisiunii. De altfel, noul sezon a fost filmat chiar înainte de plecarea la America Express”, au declarat sursele.

Cei trei chefi sunt gata de acțiune

Cine va fi prezentatorul

Gina Pistol sau Irina Fodor? Fanii sunt împărțiți între cele două vedete pe care le adoră, dar sezonul 12 va fi al soției lui Răzvan Fodor, pentru că soția lui Smiley a decis că e momentul să ia o pauză. „Am tot scris și rescris.

O să încerc să nu plâng. Deci. Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mama și am început o nouă viață. În acești doi an în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

„Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu Chefi la cuțite”

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune”, a mărturisit cu ceva timp în urmă Gina Pistol.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre