Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira e în stare de șoc. Pique a ales inelul de logodnă. Se așteaptă anunțul uluitor

Shakira e în stare de șoc. Pique a ales inelul de logodnă. Se așteaptă anunțul uluitor
Gerard Pique e topit după Clara Chia Marti și vrea să facă pasul cel mare, spune presa internațională.

Cei doi îndrăgostiți vor să ducă relația la alt nivel. Pique și Clara Chia vor merge la nunta fratelui sportivului, dar se așteaptă și un anunț extrem de important.

„Au aproape totul pregătit”

Potrivit informațiilor oferite de emisiunea „Socialité” de la Telecinco, se așteaptă ca fotbalistul să facă pasul cel mare chiar în cadrul petrecerii de nuntă, apoi să-și ducă iubita în fața altarului. O decizie extrem de importantă, ținând de faptul că Pique a stat 12 ani alături de Shakira, au doi copii împreună, dar nu s-a ajuns la o căsătorie.

S-a ales și inelul de logodnă, care a fost dus la modificat

„Au aproape totul pregătit, dar vor profita de această zi pentru a anunța familia și prietenii”, a explicat canalul italian. De asemenea, televiziunea susține că Pique ar fi ales și inelul de logodnă, pe care l-ar fi dus la modificat pentru a fi pe măsura degetului fin al Clarei Chia. Până în acest moment însă, nici Pique, nici iubita sa nu au dat nici un fel de declarații.

Pique și Clara Chia fac pasul cel mare

Shakira s-a mutat la Miami

După despărțirea cu scandal de Pique, Shakira a decis să se mute la Miami pentru a fi cât mai departe de fosta relație. Celebra cântăreață a afirmat că își dorește cât mai multă liniște în viața ei și i-a rugat pe jurnaliști să-i respecte intimitatea.

„Vă implor să vă abţineţi să-i urmăriţi până la ieşirea sau intrarea în şcoală”

„Dragi prieteni, jurnalişti şi mass-media, copiii mei, Milan şi Sasha, au trăit un an foarte greu, suferind un asediu neîncetat şi necruţător din partea unor paparazzi şi diverse mass-media din Barcelona. Acum, că încep o nouă etapă în viaţa lor, rog cu tărie mass-media, în numele copiilor, să le respecte dreptul la intimitate.

Vă implor să vă abţineţi să-i urmăriţi până la ieşirea sau intrarea în şcoală, să-i aşteptaţi la uşa casei noastre sau să-i urmăriţi la activităţile lor extracurriculare şi recreative, aşa cum s-a întâmplat în fiecare zi la Barcelona, ​​pentru a obţine fotografii mai bune sau mai multe vizualizări”, a declarat Shakira.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre