Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira, furioasă pe un fan obrazic! A fugit de pe scenă când a văzut ce-i bagă sub fustă – Video

Shakira, furioasă pe un fan obrazic! A fugit de pe scenă când a văzut ce-i bagă sub fustă – Video
Shakira a avut parte de un eveniment incredibil la LIV Miami, în timp ce își prezenta în avanpremieră viitorul single „Soltera”. Gestul nepotrivit al unor fani au făcut-o să coboare de pe scenă furioasă.

Shakira a coborât de pe scena unui club din Miami după ce a surprins un fan obraznic care o filma sub fustă în timp ce dansa pe viitorul ei single, „Soltera”.

A tras de rochiță, atenționându-l pe fan să se potolească

Shakira a fost la LIV Miami pentru a prezenta în avanpremieră piesa „Soltera”. O înregistrare video realizată de un fan a surprins incidentul, în timpul căruia Shakira, care dansa pe scenă, a observat că cineva pare să încerce să filmeze sub rochița scurtă pe care  o purta.

Shakira a fluturat apoi două degete spre mulțime, și-a tras din nou rochia și a arătat spre ochi, ca și cum ar fi spus: „Te văd”. Artista s-a oprit pentru o clipă, apoi a mai dansat puțin, dar când a văzut că persoana nu se oprește din filmat sub rochia ei, a cerut ca muzica să se oprească și a coborât nervoasă de pe scenă, refuzând să se reîntoarcă.

„Evocă alte etape ale călătoriei mele muzicale”

Shakira nu a anunțat încă o dată de lansare pentru „Soltera”, care va fi prima sa piesă nouă de la apariția celui de-al 12-lea album de studio, „Las Mujeres Ya No Lloran”, în martie. Într-un interviu recent  la Rolling Stone, Shakira a vorbit despre gama diversă de sunete a albumului, spunând că „evocă alte etape ale călătoriei mele muzicale, de la fata cu părul închis la culoare, pantaloni de piele și picioarele goale”.

„Cred că va fi cel mai mare turneu din cariera mea”

Shakira se pregătește pentru un turneu masiv în America de Nord care va începe în noiembrie și va dura până în decembrie. Va fi primul turneu al vedetei din 2018. „Cred că acesta va fi cel mai mare din cariera mea de până acum, cel mai extins, cu cea mai mare gamă. Va fi, de asemenea, cel mai lung”, a mai spus vedeta pentru Rolling Stone.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri