Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira își caută bonă pentru copii. Iată ce oferă celebra cântăreață

Shakira își caută bonă pentru copii. Iată ce oferă celebra cântăreață
De când s-a despărțit de Pique, Shakira încearcă să facă tot ce e omenește posibil să îmbine rolul de artistă cu cel de mamă, doar că uneori e foarte greu.

Artista a început să caute cu disperare o bonă și spune că îi va da acesteia mulți bani, plus alte beneficii.

De când s-a mutat în Miami, cu cei doi băieți ai săi, Sasha și Milan, Shakira are tot mai multe lucruri de făcut și a început să nu mai aibă timp să aibă grijă de copii. Pentru că părinții vedetei nu mai pot să stea cu cei mici, Shakira a început să-și caute bonă. Și pentru că vrea ca aceasta să fie trup și suflet pentru copiii săi, oferă și un salariu pe măsură, e vorba de 2.400 de dolari pe lună.

Shakira caută bonă pentru copii

Bona se va muta cu artista și copiii în vila din Florida

Și nu doar atât, pentru că bona, dacă va accepta să-i ducă pe copii și la activitățile extrașcolare, va mai primi bani în plus, dar și alte beneficii. Cea care va dori să devina bona copiilor Shakirei va trebui să treacă niște teste. Dacă totul va fi cum dorește artista, atunci bona se va muta cu ea și cei mici în vila din Florida. Indiferent unde locuiește bona, transportul până la casa Shakirei va fi plătit de cântăreață.

Vedeta a suferit enorm după despărțirea de Pique

Shakira s-a despărțit după ce a aflat că a fost înșelată

Shakira și Pique s-au despărțit după 12 ani de relație. Artista a suferit enorm, iar acest lucru se vede și din câteva declarații ale vedetei. „Of, este foarte greu! N-am vrut să vorbesc la cald, am încercat să procesez totul. Dar încă trec prin asta, separarea noastră este încă în atenția publicului.

Este greu nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de greu. (…) Încerc să-mi protejez copiii, aceasta este misiunea mea numărul unu în viață. Dar ei aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri neplăcute și îi afectează”, a spus Shakira cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre