Simona Ionescu / Redactor Șef

Sharon Osbourne, testată pozitiv de COVID-19. Cum se simte soția star-ului rock

Sharon Osbourne, testată pozitiv de COVID-19. Cum se simte soția star-ului rock
Sharon Osbourne și-a speriat fanii ieri, când a anunțat pe Twitter că a fost testată pozitiv cu COVID-19. Prezentatoarea în vârstă de 68 de ani a povestit cum se simte și a transmis și un mesaj urmăritorilor ei.

Sharon Osbourne a dezvăluit că a fost testată pozitiv pentru coronavirus și a fost internată pentru scurt timp. Prezentatoarea TV, în vârstă de 68 de ani, a recurs luni la Twitter pentru a anunța că se află acum în carantină, în timp ce se recuperează de la virus, scriind: „Am vrut să împărtășesc cu voi că am testată pozitiv pentru COVID-19”.

În septembrie, Sharon Osbourne a spus că a fost pusă în carantină după ce nepoata ei în vârstă de trei ani, Minnie, a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Vedeta le-a spus atunci colegilor săi de la emisiunea “The Talk” că rudele ei au o stare bună de sănătate, inclusiv fiul ei Jack,  tatăl lui Minnie, care trăiește cu scleroză multiplă.

Cum se simte Ozzy Osbourne 

În ceea ce-l privește pe Ozzy Osbourne, fanii pot sta liniștiți. Sharon a adăugat că soțul Ozzy Osbourne, în vârstă de 72 de ani, a ieșit negativ la testul COVID-19 continuând: „După o scurtă spitalizare, acum mă recuperez într-o locație departe de Ozzy (care a fost negativ) în timp ce „The Talk” se află în pauză programată” . Prezentatoarea a avut și un mesaj pentru fani: “Vă rog să rămâneți în siguranță și sănătoși”, a transmis aceasta. 

Ozzy, rockerul Black Sabbath, are de asemenea boala Parkinson și dacă punem la socoteală vârsta înaintată, acesta intra în categoria de risc major dacă ar fi expus la COVID-19.

Sharon nu este singura care s-a îmbolnăvit, căci una dintre colegele ei de platou, Carrie Ann Inaba, a declarat săptămâna trecută pe Instagram că s-a îmbolnăvit și că prezintă simptome precum dureri musculare, dar și febră și tuse. 

 

Ce medicamente „minune” a primit Ciutacu de la Becali. Ar putea vindeca toți românii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre